Målgruppsanpassad information via digitala skärmar

Publiceringsverktyg och mediaspelare för smart kommunikation

Publiceringsverktyg och mediaspelare för smart kommunikation

Digital Signage är att sprida målgruppsanpassad information via digitala skärmar och mobiler. Digitala informationsskärmar finns för alla typer av kontor och i publika miljöer, både inomhus och utomhus. Mobile View är företagets kommunikationsapp för mobiler. Medarbetarna får snabba meddelanden och annan viktig kommunikation som att tex svara på undersökningar direkt i mobilen.

Jag vill veta mer

Enkla, flexibla och effektiva kommunikationslösningar

Du får verktygen för att skapa informationen och kanalerna till dina målgrupper

Publiceringsverktyg

Ett användarvänligt webb-baserat publiceringsverktyg som hanterar information för digital signage och företagsappen Mobile View

Läs mer här

Digital Signage

En totallösning för digital information som kan användas på många olika typer av skärmar och storlekar. Skärmen kan vara i stående eller liggande format.

Läs mer här

Så här fungerar Mobile View

Med Mobile View som en naturlig mobilkanal för er internkommunikation nås alla snabbt av viktiga uppdateringar. Medarbetarna har ständig tillgång till företagsinformation och kan läsa, gilla och kommentera.

Läs mer här

Relevant info med Digital Signage

Relevant info med Digital Signage

Information skickas via enskilda skärmar, grupper av skärmar, eller alla skärmar beroende på det aktuella behovet. Det är möjligt och ofta nödvändigt att skräddarsy innehållet i det man kommunicerar. På så vis blir informationen alltid ytterst relevant för betraktarna och målgrupperna. Information skickas snabbt och enkelt ut i hela organisationer genom ett enkelt tryck.

Säkerställ att din information når fram

Digital Signage skapar mervärde för kunder och medarbetare

Digital Signage skapar mervärde för kunder och medarbetare

Visst vore det bra att kunna visa det du vill informera dina kunder och anställda i realtid? Digital Signage är verksamhetens möjlighet att möta gäster, kunder och medarbetare där de får möjligheten att dra nytta av den skräddarsydda informationen!

Informera kunder och anställda i realtid

 

Vanliga frågor