20112015-_NOV6967-2
Staffan Andersson Säljchef Prodoc Helsingborg

Prodoc Helsingborg söker Account Manager

Prodoc Helsingborg söker Account Manager

Till vårt Helsingborgskontor söker vi nu en Account Manager som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion. Du kommer att sälja hela Prodocs tjänste- och produkterbjudande, men ditt fokusområde kommer vara inom Dokumenthantering och mjukvaror.

Som Account Manager arbetar du med hela försäljningsprocessen från att boka möten till att teckna samarbetsavtal med dina kunder. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål, du kommer att få de verktyg och stöd som du behöver, för att utvecklas och lyckas.

Din profil
Den viktigaste egenskapen vi tittar på är din personlighet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen med erfarenhet av B2B försäljning. Vidare ser vi gärna att du har en idrottsrelaterad bakgrund. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara driven, kreativ, positiv, social och tilltalas av självständigt arbete. Dessutom ska du givetvis sätta kunden i första rummet och vara Prodocs ansikte utåt. Du får gärna vara en tävlingsmänniska som drivs av högt uppsatta mål och högt tempo. Det är av yttersta vikt att du och din personlighet passar in i ”laget” vilket innebär att du bör vara en lagspelare för att passa hos oss.

Utbildning

  • Högskole-/Universitetsutbildning är meriterande men inget krav
  • Säljutbildning, motsvarande IHM eller Sälj-/Marknadshögskolan är meriterande men inget krav
  • Gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • För denna tjänst är körkort ett krav

Dina villkor

  • Heltidsanställning
  • Fast lön samt provision
  • Dator, mobil och övriga förmåner enligt policys
  • Säljtävlingar
  • Tillträde enligt överenskommelse

Är du rätt person för jobbet?
Använd formuläret till vänster eller skicka ditt CV och ett personligt brev direkt till:

Staffan Andersson, Sales Manager
staffan.andersson@prodoc.se
Mobil: 0737-193250

Sista ansökningsdag är
31 nov 2017, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Prodoc
Prodocs vision är att göra arbetsplatser effektivare. Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik för fysiska och digitala möten.  Prodoc omsätter idag ca 250 Mkr, vi har ca 100 st anställda på 4 orter. Vi samarbetar med välkända och utvalda leverantörer. Prodoc är fristående generalagent för Nashuatec i Sverige. Nashuatec är ett varumärke inom Ricoh International B.V, Amstelveen, Nederländerna, som erbjuder världsledande produkter och lösningar inom dokument- och informationshantering. Vi är dessutom Expert Partner till LifeSize Communications.

 

 

Share on FacebookShare on LinkedInGoogle+Tweet about this on Twitter