10 varv runt jorden… En summering av Video services 2016

En summering av Video services under 2016

Visste du att?
Under 2016 hade Prodocs videokunder hela 42 056  möten
Under 2016 genomfördes 1 947 654 mötesminuter med vår videotjänst
Det är ett snitt på 26 möten i timmen – varje arbetsvardag

Vad innebär då 42 000 videomöten? Jo, om vi antar att varje möte motsvarar en mils resa i genomsnitt, så blir det hela 42 000 mil, eller mer än 10 varv runt ekvatorn.

Det är spännande att fundera över hur många beslut som fattats under dessa 42 000 videomöten. Hur många som har lärt sig något nytt? Eller som har haft möjlighet att bidra med sin unika expertkunskap för att genomföra viktiga projekt. Det är också spännande att fundera över hur mycket mer tid som har kunnat läggas på vänner, familj och fritidsintressen istället för att sitta på en flygplats, i en bil eller på ett hotellrum.

Reflektera gärna över hur du hanterar din tid, dina resor, miljö och effektivitet. Skulle du kunna ta ännu fler möten över video istället för att maila, ringa eller resa? Ett videomöte är så nära ett personligt möte du kan komma. Det är ett möte där du ser och kan interagera med de personer du har möte med. Med ögonkontakt, kroppsspråk och möjlighet att dela dokument undviker du missförstånd som kan ofta uppstå när du mailar eller ringer.

Statistik är ofta en granskning av information som man kan skapa hypoteser kring. Men du kan alltid bära med dig att varje videomöte alltid är en vinst för miljön, det sparar alltid din tid och det sparar med högsta sannolikhet ditt företag stora pengar!

Hör gärna av er till oss så tar vi ett samtal om hur videokonferens kan göra livet bättre för dig och din organisation.
Fyll i fältet till höger så bokar vi en tid för ett förutsättningslöst möte.