Besök på LG Electronics i Sydkorea

I slutet på november 2017 fick en representent från Prodoc möjligheten att besöka LG Electronics högkvarter i Sydkorea med fabriker och showrooms. En inspirerande resa som visar vilka fantastiska möjligheter Prodoc har att erbjuda sina kunder, gällande såväl digital signage som konferensrumslösningar.

Prodocs fokus på digital signage och mötesteknik har gjort att vi blir en allt viktigare partner för våra leverantörer. I november fick en av våra säljare, Fredrik Zetterberg, möjligheten att åka till Seoul i Sydkorea för att lära sig mer och inspireras av LGs teknik och av de imponerande installationer som man har genomfört.

20171122_75 (24)

Fredrik doing the ”Gangnam Style” (bilden ovan) inspireras av en annan stor Sydkoreansk export, nämligen rapparen Psy. Musikvideon har cirka 3 miljarder visningar på Youtube. ”Gangnam Style” är ursprungligen ett koreanskt uttryck som syftar på en lyxig livsstil som är associerad med distriktet Gangnam-gu, ett rikt och trendigt område i den sydkoreanska huvudstaden Seoul.

Sydkoreanerna har som alla förstår kommit mycket långt i användandet av digitala skärmar för att sprida budskap. Såväl ”vanliga” LCD-skärmar som lövtunna OLED-skärmar och enorma LED-väggar utgör vardagsbilden i den sydkoreanska huvudstaden. Under besöket gavs möjlighet att träffa chefer och utvecklare på LG, se deras showroom där den absolut senaste tekniken visas, samt få en inblick i tillverkning och tester av nya produkter. Framförallt imponerade provning och test av tekniken och det är uppenbarligen ingen slump att LG håller absolut världsklass och högsta kvalitet på sina produkter.

Studiebesök på ett urval av olika referensinstallationer hörde också till resans mål. Här visade sig LG från sin bästa sida, med sprudlande färger i imponerande OLED-installationer (bilden ovan: 256 sammankopplade skärmar i en böjd skärmvägg upphängd i taket på flygplatsen Incheon som ett exempel), butiksmiljöer där skärmar används på ett smart sätt som avgränsare och genomskinliga LED-paneler monterade på glasräcket i varuhus för att göra reklam för närliggande butiker är bara några exempel.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att få fram ditt budskap effektivare!  Är du intresserad av att se och prova LGs produkter? Prodoc har tillgång till LG:s showroom i Stockholm. Boka in en tid för ett besök!