Contract Manager – Ha koll på avtalen i din organisation

Prodoc erbjuder Contract Manager och andra tjänster som hjälper dig att hålla koll på avtalen i din organisation.

Alla avtal samlas på en lättillgänglig och säker plats. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att ett avtal löper ut eller förlängs utan din vetskap. I dagens elektroniska samhälle finns det fortfarande processer som är analoga, manuella, tidskrävande och saknar därmed bra säkerhet. En av de viktigaste av dessa processer är hantering av kontrakt och avtal. Med våra lösningar för hantering av avtal och kontrakt kan all lagring ske strukturerat och automatiserat och återsökning sker helt digital av behöriga personer.

Vi erbjuder tjänster som är helt molnbaserade eller on site lösningar som integreras med er befintliga infrastruktur.

Inga programvaror behövs om du väljer en molnbaserad lösning
Systemet är helt webbaserat och körs över internet, så du kommer aldrig att behöva jobba med uppdateringar, som du ofta får göra när du installerar programvara på din dator.

Lokal on site integrerad avtals- och kontraktslösning
Med en lokalt integrerad avtals- och kontraktslösning kan du själv välja att lagra dina avtal och kontrakt i vanliga Windows-mappar eller i Sharepoint.

Smart påminnelse-funktion
Tjänsterna tillhandahåller även en praktisk och smart påminnelse-funktion. Påminnelser skickas ut som e-post, per avtalstyp och intervall. Påminnelserna är automatiska och bidrar till en trygghet för dig, då du inte behöver oroa dig att avtal förlängs eller annulleras utan att du fattat beslut om det.

Stor eller liten organisation?
Våra avtalshanterare fungerar precis lika bra i stora som i små organisationer. Tjänsten är skalbar och du kan själv styra vilka användare som ska ha behörighet.

Passar detta dig?
Avtalshanteraren är ett utmärkt verktyg för inköpare och CFO:er på små och större företag. Dessa yrkesgrupper vinner mycket på att ha full koll på hela avtalssituationen.

Kontakta oss! Vi visar gärna hur Prodocs Contract Manager kan förenkla för dig.