Det händer mycket här på Prodoc Göteborg!

Hej!
Det händer mycket här på Prodoc Göteborg! Den första februari var en stor dag för oss: Vi flyttade kontoret från Krokslätts Parkgata i Mölndal där vi har suttit i 6 år. Flyttlasset gick till The House, ett nytt och spännande co-workingcenter i Nya Hovås – stadsdelen som nu växer fram i södra Göteborg.

Det finns flera skäl till flytten. För det första så går det väldigt bra för Prodoc. Här på Västkusten har omsättningen ökat rejält, över 50 procent bara de senaste två åren, och med god lönsamhet. Tillväxten gör att vi blir fler. Jag kommer att rekrytera flera nya medarbetare under 2018 och det gör att vårt gamla kontor blir för trångt helt enkelt.

Förändringens vindar
Men flytten handlar om så mycket mer än fler kvadratmeter och en ny utsikt genom fönstret. Den är också en naturlig följd av hur kulturen och sättet att jobba här på Prodoc har förändrats de senaste åren. Vi har kommit väldigt långt i en process att skapa större delaktighet, där alla medarbetare är lika viktiga och arbetar tillsammans i en gemensam ambition att hjälpa våra kunder. Det är fantastiskt att se hur mycket energi och arbetsglädje som den här processen har frigjort! Jag tror att flytten till The House gör det lättare för oss att fortsätta på den spännande resan.

Skärmavbild 2018-02-23 kl. 11.37.22

Vi lever som vi lär
Vårt nya kontor är också ett lysande exempel på den typ av arbetsplats vi vill utveckla med våra kunder – flexibel, social och inspirerande, där tekniken inte sätter gränser för din kreativitet utan tvärtom. The House är en helt ny typ av kontorsfastighet där företagen inte bara delar gemensamma utrymmen utan även idéer och inspiration i en hemtrevlig och välkomnande miljö. Jag tänker mig hälften Villa Villekulla och hälften brittisk överklassklubb – allt ifrån djärva idéer till knarriga skinnfåtöljer! 😊

Att vi på Prodoc Göteborg flyttar till The House innebär helt enkelt att vi vill leva som vi lär.

Nu hoppas jag att du har möjlighet att titta förbi nån dag när det passar dig. Du är varmt välkommen!!!

//Johan Bäckström
VD, Prodoc Göteborg

infogoteborg@prodoc.se

Vår nya adress är:

Björklundavägen 10

436 57 Hovås.

Google maps