Flexibla digitala möten

Flexibla digitala möten – Multihub

Prodoc levererar den flexibla kommunikationslösningen Multihub som kan förberedas för Teams, Zoom, Google Meet eller den videolösning som du önskar använda. Multihub passar perfekt för flexibla digitala möten i tillfälliga lokaler, byggbodar, butiker, hemmakontor eller konferensrummet, överallt där du har behov av att kommunicera direkt och effektivt.

Den interaktiva skärmen är kopplad till en dator som vi förbereder med de förinstallerade appar som ni vill ha med i lösningen. Till exempel; Google Chrome, Teams, Zoom eller Google Meet för videomöten. Det är bra att ha med Office programmen och vissa valda affärssystem som ofta används. Din IT-avdelning hanterar datorn, enkelt, som vilken klient som helst och adderas som en vanlig PC i organisationen.

Videokameran har en inbyggd mikrofon och högtalare. Kameran kan även användas som Bluetoothenhet för telefonmöten. Du kan skriva direkt på den interaktiva touchskärmen som på en stor surfplatta, eller så använder du det medföljande trådlösa tangentbordet. Stativet är anpassningsbart i höjd för att fungera för både stående och sittande deltagare i möten eller presentationer.

Möjligheterna och anpassningarna är många! Kontakta oss om hur dina flexibla digitala möten kan se ut!

Här kan du läsa mer om andra flexibla komunikationslösningar och hybrida arbetssätt.

Vill du läsa mer om video och andra digitala kommunikationslösningar? Gör det här!