Docuware

DocuWare. Gör alla dokument centralt tillgängliga!

Affärsdokument samlas på många olika platser – i SharePoint eller SAP, på filservern eller i en inkorg. DocuWare gör alla dokument centralt tillgängliga. DocuWare erbjuder olika importalternativ för att göra dokument tillgängliga. Med DocuWares flexibla importalternativ kan dokument från en mängd olika källor, snabbt och säkert, hitta vägen in i ett digitalt arkivskåp. Du kan själv bestämma i vilket digitalt arkivskåp dokumenten ska vara lagrade och vem som ska ha tillgång till dem.

Arkivera dokument automatiskt
DocuWare övervakar nätverksmappar och kan ställas in för att hämta stora mängder dokument, till exempel från en lokal kopiator eller MFP. Dokumenten går rätt in i filstrukturen – utan att du någonsin behöver oroa dig för dem. Indexering hanteras automatiskt enligt dina specifikationer, så att dokument kan behandlas utan dröjesmål.

E-post kan också överföras från en e-postserver till ett filarkiv eller fack utan att ta några omvägar. För att importera e-post från Microsoft Outlook integrerar en separat klient sig själv i Outlook-gränssnittet och låter dig att lagra bilagor manuellt direkt från brevlådan.

Från skrivbordet till filskåpet genom att dra och släppa
Inte alla dokument behöver en automatisk import. För att till exempel lagra MS Office-dokument kopplas DocuWare till Microsoft Word, Excel eller PowerPoint som en skrivardrivrutin. Dokumentet skickas till filsstrukturen med det enkla utskriftskommandot [Ctrl-P].

Att lagra dokument är lika enkelt som att använda Dra & släpp: Lägg till DocuWare som en mappstruktur i Windows Utforskaren och dra dokumenten till önskad lagringsyta. Om du är ute på resa kan du använda PaperScan för att ta foton av dokument och vidarebefordra dem direkt till bokföringsavdelningens filsstruktur. Eller använd DocuWare Mobile App för att arkivera direkt från din telefon.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om hur DocuWare gör alla dokument centralt tillgängliga!

Fyll i formuläret till höger så återkommer vi med svar på dina frågor.

Läs mer om Docuware här!