Dokumenthantering Docuware

Dokumenthantering med Docuware

Prodoc har 40 års erfarenhet av dokumenthantering.

Prodoc har arbetat med dokument i olika format under 40 års tid. Under den tiden har vi samlat på oss mycket erfarenheter om våra kunders behov. Vi började tidigt att arbeta med digitala dokument och pratade om det papperslösa kontoret för över 30 år sedan. Vi har provat, testat och levererat mängder av lösningar och innovationer till kunder inom många olika branscher. Med andra ord så kan vi branschen och behoven från grunden.

Vi vet att slutmålet inte är att vara papperslös, det är inte det som det handlar om. Det handlar om att kunna skapa arbetsflöden baserade på effektivitet, tillgänglighet, sökbarhet och säkerhet. Det handlar om att systematisera arbetsflöden och dokument. Vi möter dagligen organisationer som numera drunknar i digitala dokument. Dokument som ligger på olika servrar och i olika system, hårddiskar, e-postklienter, intranät och mappar. Digitalt, javisst, men har det blivit enklare? Nej inte alltid.

Nu har Prodoc tagit nästa steg och kan presentera en användarvänlig, innovativ och effektiv lösningen för dokumenthantering. Vi har tagit in Docuware i vår MDS-portfölj. Dokumenthantering med Docuware handlar framförallt om att designa och automatisera intelligenta arbetsflöden.  Rätt digital information ska vara tillgänglig för arbetsgrupper och individer oavsett om informationen ligger som ett mail eller på en server. Triggers ska automatisera händelser inom ett specifikt arbetsflöde. Det ska vara säkert, följa företagets policys och vara enligt GDPR.

Är du nyfiken på hur dokumenthantering med Docuware kan hjälpa dig? Kontakta oss för ett samtal och en demo.