mötesrumsbokare

Mötesrumsbokare med överblick

Tillhör du ett företag eller en organisation som använder analoga kalendrar eller gammal teknik för bokning av konferens- och mötesrum? Är mötes-krockar eller avbrutna möten något som du stöter på i din vardag? Prodoc presenterar nu en smart mötesrumsbokare med överblick från Meetio som placeras direkt i anslutning till dina konferens- och mötesrum.

Skärmen visar tydligt när och hur länge rummet är ledigt eller upptaget och låter dig enkelt boka rummet med endast två klick. Du kan dessutom se framtida möten, rumsnamn, rumskapacitet, utrustning och få er logotype och egen bakgrundsbild direkt på skärmen. Bokaren stöds av de vanligaste kalendersystemen som Office 365, Exchange och G Suite.

Alla inställningar och enheter hanteras centralt i en molnbaserad webbapp som inte kräver någon installation. Därifrån får du också tillgång till bra statistik över användningen och nyttjandegraden av era mötesrum. Statistiken ger ett faktiskt underlag för att kunna optimera organisationens arbetsytor.

overblick

Gränssnittet Meetio View ger en tydlig överblick över alla era konferens- och mötesrums status och tillgänglighet. Välj att visa rummen endera i ett rutnät eller som  en listvy och filtrera på om rummen är upptagna eller ej. Dina besökare kommer sedan att se vilket rum som är bokat för deras möte och när mötet börjar, vilket gör denna smarta lösning perfekt för att användas även i en lobby eller reception.

Boka tid med en av våra säljare redan idag så berättar vi mer.