Videokonferenserbjudanden

Ett urval av Videokonferenserbjudanden

Ett urval av Videokonferenserbjudanden. Här kan du få överblick av Prodocs videokonferenserbjudanden för effektivt distansarbete. Aldrig tidigare har vi upplevt en global händelse där tekniken spelar en avgörande roll för att världen faktiskt ska fortsätta att fungera.

Vi ser företag och samhällen som snabbt organiserar sig och styr om till till distansarbete. Att så många arbetar hemifrån globalt har aldrig hänt förut. Krisen kommer att innebära ett mycket tydligt skifte i arbetslivet som kommer att fortgå efter det att epidemin är över. När viruset är borta, kommer de nya arbetssätten vara kvar.

Här nedan presenterar vi ett urval av våra leverantörer och de videokonferenserbjudanden de har tagit fram för att företag, organisationer och individer behöver för att hålla hjulen rullande under den kristid vi upplever just nu.

Vi på Prodoc vill vi att ni ska fortsätta säkert, effektivt och hälsosamt. Håll hjulen rullande! Kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp att ta del av dessa erbjudande. Eposta oss på marknad@prodoc.se för att skicka din fråga, eller använd webformuläret till höger om artikeln.

Ta hand om er & Lycka till!

 

Starleaf: Vem som helst, var som helst, på vilken enhet som helst. StarLeaf håller dig ansluten och låter dig samarbetar var du än är, så att du kan hålla dig produktiv från kontoret, hemma eller på resande fot. PC, Mac, iPhone och Android. StarLeaf körs på alla dina enheter så att du kan vara värd för professionella möten var du än är. StarLeaf låter fjärrarbetare och kontorsbaserade team enkelt samarbeta oavsett vilket system du har i dina mötesrum. Starleaf Integreras med dina affärsappar så att du kan fortsätta arbeta på det sätt som passar dig med integrationer för Microsoft Outlook, Teams, Slack, Google Kalender.

Erbjudande: För att hjälpa ditt företag att fortsätta som vanligt under Covid-19har vi gjort våra lösningar för videomöte och meddelanden online tillgängliga för alla gratis. Allt du behöver är en e-postadress och en internetanslutning, och du kan börja arbeta på distans inom några sekunder.

 

Lifesize: förstår kraften i att ansluta människor för att göra arbetsplatsen bra. I mer än ett decennium har de varit i framkant när det gäller videokonferenser och samarbete och levererar högkvalitativa lösningar utformade för att förena människor. Lifesize kombinerar en bäst-i-klass, molnbaserad konferensupplevelse med prisbelönta, lättanvända kameror och HD-telefoner som är designade för alla konferens- eller kretsrum. Organisationer måste träffas på olika moderna sätt – video, ljud och webb är alla verktyg som användare förväntar sig att ha när det passar dem. Genom en unik integration av plug-and-play-kamerasystem, telefoner och molnbaserad programvara levererar Lifesize en mötesupplevelse som ingen annan.

Erbjudande: Videokonferens från Lifesize till företag utan kostnad i sex månader! Lifesize ger organisationer tillgång till ett obegränsat antal videomöten och vara värd för ett obegränsat antal videomöten utan tidsbegränsning. Erbjudandet gäller givetvis även alla befintliga Lifesize-kunder.

 

Logitech: För dig som använder Skype for Business eller Teams finns det också möjlighet att hålla högkvalitativa videomöten med kollegor och kunder. Prodoc är partner till Logitech, världens största tillverkare av videokonferensutrustning som är oberoende av videotjänst. Logitech erbjuder lösningar för allt ifrån den personliga arbetsplatsen, via mindre rumslösningar upp till system som passar styrelserum och föreläsningssalar. Beroende på datavana och krav på enkelhet går det att välja mellan system med bara en knapp för att ansluta till mötet eller lösningar där den egna datorn fungerar som bärare för videomötet. Oavsett vilket du väljer, får du system som ger dig perfekt ljud och bild i 4k-upplösning!

Eposta oss på marknad@prodoc.se för att skicka din fråga, eller använd webformuläret till höger om artikeln.

Läs gärna mer  om videokonferens på videokonferens.se

Läs mer om Prodocs information om Covid-19 här