Fastighetsbyrån tecknar ramavtal med Prodoc avseende skrivare och utskriftstjänster

Pressmeddelande 2018-08-27

Det nya avtalet ger samtliga av Fastighetsbyråns ca 270 kontor i hela Sverige, möjligheten att avropa de upphandlade tjänsterna. Avtalet innefattar skrivare, kopiatorer, skanners och multifunktionsmaskiner med tillhörande programvara, service, support, förbrukningsartiklar samt logistiktjänster.

Avtalet är ett tilläggsavtal till det avtal som under våren 2017 förhandlades fram mellan Swedbank och Prodoc där Fastighetsbyrån, som helägt dotterbolag till Swedbank, köper in de upphandlade tjänsterna.

-”För Fastighetsbyrån innebär detta en positiv möjlighet att ta ett centralt grepp med ökad kontroll på kostnader och leveranser inom detta område. I och med att det är ett tilläggsavtal till Swedbanks avtal får Fastighetsbyrån världsledande produkter levererade enligt tydliga och standardiserade processer och rutiner. Vi på Prodoc är stolta att få förtroendet av Fastighetsbyrån att med vår spetskompetens vara med och effektivisera Sveriges marknadsledare på bostadsmarknaden i deras fortsatta digitaliseringsresa”, säger Daniel Sundberg, ansvarig på Prodoc.

Kontakt:

Daniel Sundberg
Customer Development & IT Partner
Mob: +46 76 548 06 55
Mail: dls@prodoc.se