Frukostseminarie – Lyckas med det nya sättet att arbeta!

Frukostseminarie:

LYCKAS MED DET NYA SÄTTET ATT ARBETA. DISTANSARBETE & HYBRIDMÖTEN.

Plats: Scandic Grand Central

Datum: Måndag 9e maj

Tid: kl 08:00 – 10:00, Frukost serveras 08:00-08:30

”Ett seminarium om hållbara lösningar för distansarbete som lever upp till arbetsgivarens arbetsmiljöansvar och medarbetarnas önskemål”

Inbjudan som pdf här!

Registreringsida för frukostseminariet här

Det kostnadsfria frukostseminariet genomförs centralt i Stockholms city för personer som är intresserade av distansarbetets möjligheter och utmaningar.

Pandemin innebar att digitaliseringen av våra arbetsplatser tog stora kliv framåt om hur och var man arbetar. Arbetslivets beteenden har förändrats och kommer att bli bestående, om än i olika grad. Tydliga fördelar finns för både arbetsgivare och arbetstagare.

Distansarbetet kommer att ställa nya krav på arbetsgivaren i och med att arbetsgivaransvaret följer med när arbetet flyttar hem till den anställde. Hur kan man lyckas med det nya sättet att arbeta? Vilka är utmaningarna? Och vilka lösningar finns tillgängliga?

People Provide berättar ur HR-perspektivet om de stora utmaningar som ligger framåt för företag. Lanab Groups VD berättar om hur möbelföretaget Lanab tänkte när de tog fram sin ergonomiska hemarbetsplatsmöbel.

Fredrik Zetterberg från Home Office as a Service berättar hur hemarbetsplatsen kan bli en av framtidens tjänster. En komplett arbetstation med nödvändig teknik hem till dig.

Seminariet är speciellt intressant för dig som arbetar med HR, med företagsledning, VD, IT och ekonomi.