Invoice Manager – fakturahantering

Invoice Manager – fakturahantering

Nu finns ett enklare och smidigare sätt att sköta fakturahanteringen. Utan kostsamma installationer och med mer kontroll och säkerhet. Det handlar om en ny molntjänst, Invoice Manager – fakturahantering.

Kostnadsmedvetet och säkert med Invoice Manager
Den stora skillnaden mot traditionell hantering ligger i möjligheten att via den webbaserade molntjänsten genomföra tolkning och verifiering av fakturor. Du har dessutom en ständig backup på allt ditt material och riskerar inte att förlora viktig information. På så sätt blir arbetet både smidigare, mer kostnadsmedvetet och säkrare.

Logga in via egen fakturaportal
Du känner lätt igen dig tack vare den förkonfigurerade nätverksskannern och fakturaportalen med ditt företags egen logotyp. Tack vare att tjänsten är webbaserad kommer du åt den var om helst, utan att behöva installera avancerade program. Logga enkelt in via företagets egen fakturaportal – alltid med samma layout, som du känner igen från skannerns menysystem. Molntjänsten hanterar pappersfakturor men även e-postade fakturor och e-fakturor.

Flexibelt tack vare skannern
Det går dessutom bra att e-posta, faxa och skanna annat material med nätverksskannern. Eftersom det bara är skannern som är installerad på plats, kan du när som helst uppgradera avtalet och utöka eller investera i en egen miljö. Dessutom är integration mot ditt workflow och affärssystem också möjligt. Via din egen web-portal får du stöd för verifiering under semestrar eller längre perioder med personal som inte är på plats.

Skanning
– Förkonfigurerad installation
– Flexibel hantering av dokument
– Enkelt menyval
– Möjlighet till support
– Inbyggd bildförbättring

Tolkning
– Automatisk fakturatolkning
– Arbetar helt utan uppbyggnad av mallar
– Kort upplärningsperiod sparar tid
– Eliminerar tidskrävande manuellt arbete med inmatning av fakturauppgifter
– Kännetecknas av mycket hög tolkningsgrad

Attestflöde
– Minimal installation
– Full frihet
– Flexibelt
– Möjlighet till ett centraliserat system med flera företag som användare
– Spårningsbarhet från början till slut
– Hantering av fakturor från var som helst i världen!

Passar detta er?
Invoice Manager är perfekt för företag som har en årlig fakturavolym på ca 100 – 10 000 fakturor. Invoice Manager ger dig kontroll över pappersfakturorna på ett smidigt och enkelt vis. Invoice Manager är lätt att lära och förstå – också för den med mindre kunskap om datorer.

Vi visar gärna hur Invoice Manager förenklar din fakturahantering och sparar din tid!