Julstämning på topp

Julstämningen på topp. Allt var på plats för att fira in julen tillsammans med våra kunder, det innebar glögg, julpyssel, fotostudio, tävlingar osv. Allt utom snö. Men det var inget vi tänkte på i söndags (15e december) då genomförde vi 2019 års lyckade julevent med kunder & personal.

Upp mot 200 personer besökte oss på vårt kontor på Västberga Allé under söndagen. Det var riktigt rolig att det var väldigt många barn som deltog. Inget höjer stämningen som kombinationen barn, pyssel och att få prata med Tomten.

Tomten är som sagt upptagen nu inför julen, men han var vänlig nog att vara med via videokonferens, direkt från Tomtens julverkstad.

Som tur är har vi tomtens adress i våra videokonferenssystem.
Har man bra grejer så fixar man det mesta. Barnen ringde upp Jultomten med Logitech MeetUp. Tomteverkstaden svarade via ett videokonferenssystem från Lifesize. Allt visades på interaktiva skärmar från LG. Det är otroligt att digitaliseringen med effektiva ComColl-lösningar har nått Jultomtens organisation.

Julfotostudio
Som brukligt på våra Julfester sätter vi upp en fotostudio där våra gäster kan ta ett proffsiga julfoton och få dem utskrivna på våra kvalitetsskrivare från Nashuatec.

Jultävling, julpyssel och fika.
Vi har nu utsett vinnaren i vår kunskapstävling om Julen. Vinnaren kommer att kontaktas och få sitt pris. En bra pryl från Logitech! Grattis!!

Pysselrummet var uppskattat av både barn och vuxna. Det producerades många pepparkakshus och annat fint under dagen. Vi hittar fortfarande kristyr lite här och där. Tur att det är lätt att ta bort 🙂

Stort Tack till alla besökare på Prodocs Julevent 2019!
Samt till Logitech som var med och sponsrade vårt event!

PS. Behind the scenes från tomtens studio:

GOD JUL!