Lyft din kommunikation i Teams. Kom och prova!

Lyft din kommunikation i Teams! Är ditt företag redo på att investera i ett samarbetsverktyg som lyfter er kommunikation i Teams med kunder och leverantörer till nästa nivå? Kom till oss och prova ut det kommunikationssystem som passar dig och din organisation bäst!

Microsoft Teams är ett verktyg som allt fler företag använder för samarbete och kommunikation. Microsoft storsatsar på Teams och utvecklingen går i rasande fart framåt. Man pratar om framtidens kommunikation och mycket är redan verklighet. Det finns många riktigt smarta funktioner i Teams och många fler kommer framöver.

Teams i sig själv har verktyg för visuell kommunikation och du har många möjligheter och verktyg för att genomföra interna möten. Men om du vill upp ytterligare en nivå för att ha verklighetstrogna möten med externa parter (som kanske inte använder teams) så behöver du komplettera dina mötesrum med tekniska komponenter som lyfter dina möten en, eller ett par nivåer i funktionalitet och kvalitet. Det kan handla om ljud och bild, delningsmöjligheter eller digitala skärmar med touch.

Om ni vill testa anpassad mötesteknik som lyfter dina Teams-möten är ni välkomna att besöka oss på Prodoc i Stockholm. Vi har ett flertal mötesrum i olika storlek bestyckade med anpassad teknik från specialiserade leverantörer.  Alla är varmt välkomna till oss för att prova den teknik som passar dina behov.

Fyll i formuläret till höger så bokar vi in ett tillfälle för att prova våra olika rum.

 

Ett urval av våra leverantörer

Prodoc är en fristående leverantör med högt kundfokus. Vi erbjuder och levererar mötesrum teknik och lösningar anpassade efter kundens behov och ambitioner. Vi väljer de bästa leverantörerna på marknaden. Tillsammans med kunder tar vi fram planer för installation, on-boarding, utbildning och serviceavtal. Nedan ett par av våra leverantörer inom video- och kommunikationslösningar.

Teams med Logitech TAP
Omvandla vilket utrymme som helst till en Teams-mötesplats med en snabbkontakt, enkel innehållsdelning och kontroll för Microsoft Teams- och Skype for Business-möten. Logitech Tap ansluter till en dator via USB som en extra bildskärm och öppnar nya pekskärmskontrollmöjligheter för applikationer som teamsamarbete, digitala underskrifter, rumsautomatisering, miljökontroll och andra arbetsflöden där pekskärmskontroll önskas.

Teams med Lifesize
För dem med extremt höga krav på kvalitet i form bild, ljud och rörlig film. Lifesize är en global aktör med full redundans i sina tjänster, från cloud till klient. Går att ansluta via alla enheter Android, Ios, Mac, PC. Kompatibel med alla etablerade övriga videosystem.  Du kan kalenderboka och ansluta till videomöten direkt via MS Team applikationen. Lifesize integrationen tillåter dig att resevera ett ledigt konferensrum eller virtuellt mötesrum med länken till mötet i mötesinbjudan. När det är dags för mötet får du en notifikation från Teams med en länk för att ansluta.

Teams med Starleaf
En kvalitativ videoleverantör från Storbritannien. Ligger på en egen infrastruktur som innebär mycket hög säkerhet. Starleaf är en global aktör med full redundans i sina tjänster från cloud till klient. Du kan ansluta dig via alla enheter som Android, Ios, Mac, PC. Starleaf är dessutom kompatibel med alla etablerade övriga videosystem.

Ta chansen att prova dig fram till det system som passar dina behov bäst!

Fyll i formuläret till höger så bokar vi in ett tillfälle

Vill du läsa mer om fördelarna med videokonferens? Gör det här

Läs kundcase om videolösningar här