Hyresgästföreningens kontor i Göteborg använder ny teknik från Prodoc.

Nya generationens kontor

Nya generationens kontor. Många företag och organisationer ser över sina kontor och arbetsplatser och hur man arbetar. Man strävar efter att bryta upp stela strukturer som har hängt med under lång tid, tex genom att införa en aktivitetsbaserad arbetsplats.

Många arbetsplatser har inte klarat av att utvecklas i samma takt som teknik och samhälle i övrigt. Digitaliseringstrenden, användarvänlig teknik och användarnas teknikmognad har nu skapat bättre förutsättningar för att lyckas. Det är dags för den nya generationens kontor som möjliggör samverkan och framgång. För att lyckas krävs det att man planerar för rätt teknik redan från början.

Prodoc har i flera projekt samarbetat med arkitektkontor och designbyråer för att på ett tidigt skede vara med att planera det tekniska stödet till den nya uppdaterade arbetsplatsen.

Mötesbokare som man bokar mötes- och konferensrum med via outlook. Olika typer av mötesrumsteknik som trådlös presentationsteknik i form av click share, projektorer, och digitala skärmar. Att få till de stora, och de små detaljerna är mycket värt. Snygga och smidiga bordsbrunnar till konferensrum. Rumsbokare med användarvänliga gränssnitt. Effektiva videolösningar och digitala informationsskärmar/digital signage. Placering och montering av projektorer, digitala skärmar och skärmväggar. Allt är oerhört viktigt för att göra modern kontorsdesign användbar, effektiv och lustfylld för användaren.

Planerar ni att bygga om, flytta eller uppdatera er arbetsplats eller kontor?

Kontakta oss för att diskutera hur man får till ett bra, effektivt och snyggt tekniskt stöd.

Ett av Prodocs snabbast växande affärsområden är Communication & Collaboration där vi erbjuder våra kunder tekniska lösningar för digitala och fysiska möten.