Nytt avtal med Riksbyggen

Riksbyggen ger Prodoc sitt fortsatta förtroende

Riksbyggen Ekonomisk Förening väljer att teckna ett nytt avtal om utskrift som tjänst (MPS) med Prodoc.

Avtalet är skrivet över 48 månader och täcker en ny behovsanpassad utskriftsplattform för närmare 300 lokationer och ca 2300 anställda. Detta avtal är ett första steg i att outsourca hela utskriftsplattformen som tjänst, där Riksbyggen i delleverans två vill se över hela sekretesshanteringen för dokumenthanteringen.

Amir Chizari, Chef IT-Infrastruktur, Riksbyggen:

– Riksbyggen har valt att köpa utskrift som en tjänst. Anledningarna till detta är bland annat att vi vill ha ett fåtal modeller av skrivare för att underlätta hanteringen och få kontroll på kostnaderna. Med denna lösning kommer Riksbyggen erhålla en bättre och mer kostnadseffektiv utskriftstjänst.

Av miljöskäl är standardinställningen på våra skrivare satta till dubbelsidig utskrift i svartvitt. Senare kommer även en funktion för att skriva ut med hjälp av personliga PIN-koder på skrivaren införas för säkra utskrifter samt utskrifter med mobila enheter och utvalda dokumentflöden.

Pär Arvidsson, Vice VD, Prodoc Svenska AB:

– Vi är mycket stolta att efter fyra års samarbete tillsammans med Riksbyggen fått förnyat förtroende. Avtalet, som är en ren tjänsteleverans, är ett kvitto för oss på Prodoc att den förändring av verksamhet som vi nu genomgår ger helt andra dimensioner till vårt erbjudande.

Fokus för Prodoc är inte längre hårdvaran, vilket det fortfarande är för många traditionella bolag på marknaden.

Prodoc – en nischad IT-leverantör med fokus på dokumenthantering, informationsflöden och effektiva möten.

Riksbyggens förnyade förtroende är en viktig del i Prodocs ambition om att vara marknadsledande inom dessa områden. Att vara kundens trusted advisor är för oss en avgörande framgångsfaktor för att utvecklas- och växa tillsammans med våra nya och befintliga kunder, vilket bekräftas med denna affär.

För mer information, kontakta:
Pär Arvidsson
Vice VD, Prodoc Svenska

070-373 25 30
pan@prodoc.se
För pressmaterial och högupplösta bilder, besök vårt pressrum: www.cisionwire.se/prodoc