Prodocs Kickoff 2021

Positivt på Prodocs Kickoff 2021

Prodocs Kickoff 2021. Prodoc klev in i januari 2020 med goda resultat. Återstoden av året 2020 utvecklade sig sedan på ett vis som ingen vid den tidpunkten hade kunnat föreställa sig. Nu, ett år senare, kan vi blicka tillbaka på året som gått och kan slå fast att trots pandemin, går Prodoc raskt vidare med stärkta resultat på alla fronter.

Prodocs Kickoff blev i år inte den där täta sociala samvaron som vi brukar ha. Men vi är flexibla och anpassar oss, vi genomförde istället en mycket uppskattad kickoff på distans. Den bästa hittills enligt någon. Vi har trots allt kommunikationsutrustning och system i den absoluta framkanten. (Läs mer om utrustningen som användes längst ned i artikeln!)

Temat för året blev att producera en ”Late Night Show” med gäster och underhållning. Alla kollegor kunde krypa upp i soffan hemma, duka upp innehållet i ”goodie-bagen”, ta del av intervjuer, inspelade filmer och presentationer. Vår egen Fredrik Zetterberg agerade Letterman/Leno och var värd med eget skrivbord och gästsoffa under 3 timmar. Chatten gick varm med frågor och glada kommentarer. Efter kicken gick vi över till en digital AW med uppskattad quiz som fortsatte in på kvällen.

Vad presenterades då under dagen?

Ny VD & Nytt systerbolag

Vi ägnade god tid att presentera Prodocs nya VD Patrik Holmström. Patrik fick svara på allt från personliga frågor till sin syn på företagsledning. Vi fick dessutom ett bra tillfälle att tacka av och hylla föregående VD Kenneth Bengtsson som lämnar oss efter 25 år. Prodocs nya systerbolag Modern IT presenterade sig och sin kompetens för alla nya kollegor. Vi på Prodoc önskar Modern IT varmt välkomna i familjen.

 

Medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet.

Prodoc har under de senaste åren förbättrat sin Net Promotor Score (NPS), 2020 var inget undantag och vi nådde ett nytt All-time-high hos både medarbetare och kunder. Vi är väldigt nöjda med att pandemin inte lyckats lägga krokben för våra viktigaste relationer, som vi faktiskt har lyckats att både stärka och utveckla. Vi har nu ett bevis på att våra processer, erbjudanden, effektivitet och produktivitet, även i pandemiska förhållanden, skapar nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Sporrade av resultaten kommer vi att fortsätta utveckla organisationen. Vi kommer att fördjupa vår kompetens om att leda på distans, stärka företagskulturen, skapa möjligheter för social gemenskap och erbjuda fler möjligheter att stärka vår fysiska hälsa.

 

Ökad försäljning & positiva resultat!

Prodoc har haft ett väldigt bra år gällande försäljning och med det kommer goda ekonomiska resultat. Vi har utvecklat våra erbjudanden inom digitalisering, både inom dokumenthantering och inom affärsområdet Communication & Collaboration. Vi tillhandahåller lösningar till Sveriges företag och organisationer som fortsätter sin verksamhet trots Covid. Alla vi på Prodoc är stolta att ha dragit vårt strå för att hålla hjulen snurrande i vårt land.

 

Årets medarbetare och hela 7 st 30-åringar!

Det finaste priset man kan få på Prodoc är att bli årets medarbetare. I år blev vår mycket uppskattade kollega Kim Fougner vald. Vi firade även att vi har ett helt gäng seniora medarbetare (7 st) som arbetat på Prodoc i 30 år eller mer. All kunskap och erfarenheten de här kulturbärarna har och förmedlar är guld värt för vårt företag.

Utrustningen vi använde för Prodocs Kickoff på distans:
  • Systemlösning: MS Teams
  • Kamera: Logitech Rally Bar
  • Skärmvägg: 136” LED-vägg från LG
  • Styrsystem från Crestron
  • Ljud från Yamaha

Vill du ha tips på tekniska lösningar och vill veta mer om hur du kan genomföra en framgångsrik Kickoff eller konferens på distans?

Fyll i formuläret till höger eller nedan så återkommer vi till dig!