Prodoc har skänkt till förmån för Stockholms Stadsmission

Medmänniskor i hemlöshet behöver vår hjälp. Prodoc har skänkt till förmån för Stockholms Stadsmission.

Prodoc Stockholm går bra just nu, det gläds vi åt. Men samtidigt är det många i vår stad som inte har det bra. Vi möter dem dagligen på gator och torg. Vi vill genom vår donation stötta Stockholms Stadsmission arbete för ett mänskligare samhälle.

Vintern är extra tuff för alla som lever i hemlöshet, därför har Prodoc Stockholm valt att skänka till förmån för Stockholms Stadsmission och de hemlösa i Stockholm.

En gåva till Stadsmissionen kan innebära saker som de flesta av oss tar för givet:

  • mat i magen
  • en varm dusch
  • varma kläder
  • tak över huvudet
  • stöd för att förändra sin situation

Ni som har möjlighet att stötta Stockholms Stadsmission i sitt viktiga arbete. Ge en företagsgåva här

Pengarna kommer fram med Stockholms Stadsmission

Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt. Stockholms Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll, som ställer krav på att minst 75 procent av intäkterna går till ändamålet. Vi ligger en bra bit över den gränsen – under de senaste fem åren har i genomsnitt 85 procent av våra intäkter gått till ändamålet. Vi är också medlemmar i Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII) som arbetar för etisk och professionell insamling och vi följer FRII:s kvalitetskod.

Genom medveten och genomtänkt stöd vill Prodoc göra det vi kan för att ta vårt ansvar.

Vi fokuserar och hjälper till inom områden där vår sponsring kan få social, miljömässig och ekonomisk betydelse. Läs mer här