Prodoc söker videokonferensspecialister till våra kontor i Göteborg och Stockholm

Prodoc söker just nu efter erfarna affärsmän och affärskvinnor inom området videokonferens som ingår i affärsområdet communication & collaboration.  
Prodoc är inne i en kraftig expansionsfas och utökar antalet medarbetare inom området communication & collaboration med flertalet medarbetare. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats och mycket varierande arbetsuppgifter i en trevlig miljö med goda framtidsutsikter och professionella kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Som affärsman/affärskvinna arbetar du med hela försäljningsprocessen av videokonferens, från att boka möten till att teckna samarbetsavtal med kunder. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas. Du kommer att arbeta mot strategiskt utvalda kunder för att skapa nya samarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

 • Bearbeta befintliga kunder till Prodoc-koncernen
 • Bearbeta nya kunder
 • Arbeta utifrån Account-planer
 • Skapa lukrativa samarbeten med partners
 • Erbjuda våra kunder hela vårt utbud inom videokonferens
 • Jobba mot eget budgetansvar och försäljningsmål

Dina villkor

 • Fast grundlön
 • Provision och bonussystem
 • Pensionsavtal enligt IT och telekombolagens kollektivavtal
 • Dator, mobil och övriga förmåner enligt policys
 • Säljtävlingar
 • Möjlighet till tjänstebil

Din bakgrund
Den enskilt viktigaste egenskapen vi tittar på är din personlighet. Du får gärna ha idrottsrelaterad bakgrund. Vi vill att du har minst 5 år dokumenterad säljerfarenhet från B2B, gärna inom IT branschen och i synnerhet inom Software-as-a-Service (SaaS) eller videokonferens (TANDBERG, Cisco, Polycom,  Lifesize, Avaya, Microsoft S4B etc.). Vi ser gärna att du har en stor vana att jobba med långa processer där du har bred erfarenhet att jobba mot ledningsgruppen i medelstora och stora företag.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara driven, kreativ, positiv, social och tilltalas av självständigt arbete. Dessutom ska du givetvis sätta kunden i första rummet och vara Prodocs ansikte utåt. Du får gärna vara en tävlingsmänniska som drivs av högt uppsatta mål och högt tempo. Det är av yttersta vikt att du och din personlighet passar in i ”laget” vilket innebär att du bör vara en lagspelare för att passa hos oss. Det är ett krav att du har körkort B.
Utbildning
– Högskole-/universitetsutbildning är meriterande men inget krav
– Säljutbildning, motsvarande IHM eller Sälj-/Marknadshögskolan är meriterande men inget krav
– Arbetslivserfarenhet är ett krav och vi ser gärna att du har arbetat 5 år inom IT branschen

– Hög kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

Är du rätt person för jobbet?
Skicka ditt CV och ett personligt brev till;

John Norling, Försäljningschef Prodoc Göteborg

jng@prodoc.se
Telefon: 070-8492576

Sista ansökningsdag är
20e augusti 2018. Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Återkoppling på ditt inskickade CV kommer du få senast 31/8 av oss då det är semestertider.

Alla är välkomna att ansöka, då vi redan är många män som jobbar här, så välkomnar vi speciellt kvinnor på den här positionen.

Prodoc är en ledande aktör på marknaden för informations och kommunikationsteknik. Vi paketerar framtidens tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.

Prodoc är Guldpartner till Lifesize Communications, en ledande tillverkare av videokonferens- och videokommunikationsutrustning.

Företaget Prodoc

Prodoc har en vision är att göra arbetsplatser effektivare. Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.  Prodoc omsätter idag ca 250 Mkr, vi har ca 100 st anställda på 4 orter och representeras även nationellt av ett starkt återförsäljarnät. Vi arbetar dessutom tätt tillsammans med utvalda partners från IT-branschen.