Simon Jeppsson, landslagsspelare i Lugi.

Prodoc sponsrar LUGI Handboll

Prodoc har tecknat ett 3-årigt sponsoravtal med LUGI Handboll i Lund fram till år 2020. Avtalet gäller för både LUGIs Herr- och Damlag. Genom sponsorskapet ingår Prodoc som nätverkspartner och matchvärd.

“LUGI är en förening för hela familjen som förenar elit med bredd”

LUGI är en traditionstyngd och framgångsrik handbollsklubb med anor, Lugi grundades redan 1912 och handbollssektionen startade 1941. Idag är handbollssektionen en självständig förening. Laget har spelat de flesta säsongerna sedan slutet av 1960-talet i allsvenskan eller elitserien. I meritförteckningen finns både SM-guld, SM-finaler och höga placeringar i Europacup och Cupvinnarcupen.

I år är Lugi på väg mot ytterligare höga placeringar i elitserien. Damlaget har en dag kvar till sin seminfinal. Herrlaget har en avgörande kvartsfinal idag.

Prodoc står på er sida och hoppas på dubbla guld!

Vi ses på matcherna!

För mer information, kontakta:

Pär Norlander, Senior Account Manager
Prodoc Malmö
pnr@prodoc.se
0733 – 42 97 70

Läs mer om LUGI:  http://www.lugihandboll.se/

 

Om Prodoc

Prodocs vision är att göra arbetsplatser effektivare. Prodoc skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik. Prodoc levererar verktygen som spar tid och skapar effektiva arbetsplatser med miljö, individ och service i fokus. Vi hjälper våra kunder att frigöra tid till sin kärnverksamhet. Prodoc har kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Prodoc består av ca 100 medarbetare och omsätter (2016) ca 250 miljoner kronor.

Sedan januari 2014 är Prodocs nya huvudägare det sydafrikanska IT-bolaget Nashua Limited. Nashua är marknadsledande i Sydafrika och levererar produkter och tjänster för kommunikationslösningar och dokumenthantering. Nashuas moderbolag Reunert Limited är noterat på Johannesburg Stock Exchange. 2016 omsatte Reunert Limited 5,7 miljarder SEK med c:a 6.500 anställda i koncernen.