Prodoc Stockholm tar steget in i helt nya lokaler

Vi har under året förberett en efterlängtad flytt till nya lokaler. Efter drygt två decennier på samma adress i Årsta är det dags för ett miljöombyte och ta nästa steg in i framtiden. Från och med den 29e juni 2018 har Prodoc Stockholm en ny adress i stadsdelen Västberga.

 

Stockholm växer och utvecklas och arbetslivet är under stark omvandling
Prodoc är en del av den trenden. Vi har under flera år sökt efter bra alternativ, nu har vi äntligen lyckats hitta en passande lokal med rätt läge som motsvarar våra behov. Utsidan är äldre K-märkt industribyggnad, insidan har vi skräddarsytt för våra behov och blir fylld med toppmodern teknik och med en inspirerande arbetsmiljö som stödjer framtidens arbetssätt. Geografiskt fortsätter vi att befinna oss på rätt sida om stan, centralt söder om City, strategiskt nära till de stora trafiklederna. Västberga är en spännande stadsdel under stark utveckling med sitt strategiska och centrala läge.

 

All personal i Stockholm under samma tak
I samband med flytten sammanför vi Prodoc Logistic Center med vårt huvudkontor för att öka närheten, det kommer att öka teamkänslan och effektivisera verksamheten till förmån för våra kunder ytterligare. Prodoc Logistic Center flyttar något senare i augusti

-Flytten kommer att bli ett jättelyft för alla! Vi kommer att få bättre kvalitet i vårt dagliga arbete och umgänge. I samarbete med våra partners har vi uppdaterat till den senaste tekniken och vår nya arbetsplats kommer att bli ett levande democenter för det nya arbetslivet. Jag har visionen av en dynamisk och social mötesplats där vi arbetar och har kul tillsammans med kollegor, kunder, partners och leverantörer säger Kenneth Bengtsson, tf VD Prodoc Svenska.

 

Flyttveckan
Den stora flyttveckan är inplanerad veckan efter midsommar. Vi strävar givetvis efter att verksamheten inte ska störas.

Kom och hälsa på!
Vi ser fram mot alla besök som vill komma förbi på en fika. Vi välkomnar alla kunder och andra nyfikna att komma och hälsa på oss.

Datum för flytt

Prodoc Stockholm 29e juni

Prodoc Logistic Center 15e augusti

Ny besöksadress:

Västberga Allé 50

126 30 Hägersten

Postadress:

(Vi behåller tillsvidare vår tidigare postadress)

Prodoc Svenska

Box 95

121 22 Johanneshov

 

Google maps