Prodoc Stockholm värvar toppsäljare

Prodoc Stockholm kommer att stärka laget med två nya toppsäljare som vill vara med och bidra till framtida segrar. Förstärkningen kommer att vara viktig för Prodocs positiva utveckling på marknaden.

Vi söker två profiler med personliga egenskaper som stärker ett redan framgångsrikt lag. Personer med egenskaper som utvecklar och kompletterar vår gemensamma pool av kompetenser och erfarenheter är extra välkomna. Med andra ord, vi välkomnar, uppmuntrar och uppskattar ansökningar av kvinnliga toppsäljare. Om du känner att du har kvalifikationen och de personliga egenskaperna som krävs för att ingå i Prodoc Stockholms sälj-team, tveka inte att höra av dig!

Värvning 1. Vi behöver en senior och driven medspelare inom affärsområdet Communication & Collaboration

Du har motor och erfarenhet av att hantera såväl större som medelstora affärer. Du är en social, nyfiken och lyhörd person som kan skapa nya, och utveckla befintliga kundrelationer. Du tycker om ett högt arbetstempo och att göra affärer.  Du har även förmågan att se, och ta upp nya offensiva affärsmöjligheter inom det spännande affärsområdet Communication och Collaboration. För att lyckas inom affärsområdet är det viktigt att du är intresserad av digital- och visuell kommunikation samt de tekniska och digitala möjligheter som kan effektivisera våra kunders arbetsplatser. Det är ett av Prodocs snabbast växande affärsområden, där vi erbjuder våra kunder tekniska lösningar för digitala och fysiska möten.

Har du rätt egenskaper och livserfarenheter, kan du faktiskt göra en övergång till en bransch där den tekniska utvecklingen ständigt flyttar fram gränserna. I slutändan handlar det om att Du har rätt egenskaper för att bli en viktig kugge i vårt lag. Vi kommer att ge dig de verktyg och stöd som du behöver för att utvecklas och lyckas.

Värvning 2. Vi vill ha en erfaren person inom affärsområdet Documentation som vill starta om karriären med ny energi i ett vinnande lag.

Du är en kreativ lagspelare med ett högt tempo i kroppen som gillar att gå mot mål. I vårt lag, går laget först. Att vara lagspelare är A och O, men i ett bra lag finns det alltid utrymme för individuella talanger. Vi vill att dina positiva egenskaper ska få utrymme att utvecklas, för lagets bästa. Du kommer att arbeta med att ta fram print- och dokumentlösningar baserad på hårdvara och mjukvara, eller enbart baserad på olika mjukvaror som effektivisera våra kunders arbete.

Din talang som säljare bygger på erfarenhet, kreativitet och vilja. Om du har sociala- och affärsmässiga färdigheter som kan skapa både nya- och utveckla befintliga relationer, med en förmåga att se affärsmöjligheter som andra missar, då är du rätt person.

 

Utbildning

  • Högskole-/Universitetsutbildning är meriterande men inget krav
  • Säljutbildning, motsvarande IHM eller Sälj-/Marknadshögskolan är meriterande men inget krav
  • Gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • För denna tjänst är körkort ett krav

 

Dina villkor

  • Heltidsanställning
  • Fast lön samt provision
  • Dator, mobil och övriga förmåner enligt policys
  • Säljtävlingar
  • Tillträde enligt överenskommelse

 

Är du rätt person för jobbet?
Använd formuläret till höger eller skicka ditt CV och ett personligt brev direkt till:

Anders Öhman, Teamledare Direktsälj Stockholm
ahn@prodoc.se
Telefon: 076-548 06 63

Sista ansökningsdag är
31 december 2017, men tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Vi jobbar med löpande urval, vänta inte med att skicka in din ansökan.

Företaget Prodoc
Prodoc har en vision är att göra arbetsplatser effektivare. Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.  Prodoc omsätter idag ca 250 Mkr, vi har ca 100 st anställda på 4 orter och representeras även nationellt av ett starkt återförsäljarnät som består av ca 50 partners som säljer våra produkter och tjänster. Vi arbetar dessutom tätt tillsammans med utvalda partners från IT-branschen.

Prodoc samarbetar med välkända och utvalda leverantörer. Prodoc är bland annat expertpartner för Lifesize och säljer Lifesize videosystem. Prodoc är fristående generalagent för Nashuatec i Sverige, Nashuatec är ett varumärke inom Ricoh, som erbjuder världsledande produkter och lösningar inom dokument- och informationshantering.