Prodoc-kontor i Sydväst blir Simplify

Prodoc-kontor i Sydväst blir Simplify

Under året har Prodoc Svenska avyttrat kontoren i sydvästra Sverige. Prodoc Malmö, Prodoc Helsingborg, Prodoc Göteborg blir Simplify. Nu vill vi på Prodoc gratulera våra nya partners till det nya bolagsnamnet.

Simplify kommer som partner till Prodoc att fortsätta leverera högklassiga lösningar till kunder i Sydväst. På respektive ort finns det drivkrafter av entreprenörskap och av lokal marknadskunskap. Det är krafter som Simplify framgångsrikt kommer att bygga vidare på.

Prodoc Svenska med säte i Stockholm har under 40 år som leverantör av innovativa kontorslösningar på den svenska marknaden skapat ett brett kundunderlag och en hög och djup kompetens i organisationen. Vi har med tiden etablerat ett rikstäckande nät av kompetenta partners.

Vår vision är att göra arbetsplatser effektivare. Tillsammans med partners, leverantörer i framkant och kunder som vill digitalisera och effektivisera sina verksamheter, fortsätter Prodoc att skapa moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik.

I samband med avyttrandet av de lokala bolagen i sydväst har Prodoc Svenska med säte i Stockholm tillsatt en ny ledningsgrupp. I dagsläget omsätter Prodoc Svenska cirka 230 miljoner om året och har cirka 60 anställda med kontor och logistikcenter i Stockholm.

Prodoc analyserar, designar och effektiviserar er dokumenthantering & kommunikation. Vi levererar effektiva arbetsplatser till våra uppdragsgivare med miljö, individ och service i fokus.

Full fart framåt!

Läs mer om Simplify här