Prodoc Syd söker Account Manager

Till vårt Malmökontor söker vi nu en Account Manager som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion. Du kommer att sälja hela Prodocs tjänste- och produkterbjudande, med fokus på Dokumenthantering och mjukvaror.

I rollen som Account Manager arbetar du med hela den spännande försäljningsprocessen bestående av allt från att boka möten till att teckna samarbetsavtal med dina kunder. På Prodoc arbetar vi strukturerat mot tydliga mål för att just Du, men såklart även Vi som ett lag, skall lyckas. Därför kommer vi att ge dig de verktyg och stöd som du behöver för att utvecklas och lyckas.

Din profil
Den viktigaste egenskapen vi tittar på är din personlighet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara driven, kreativ, positiv, social och tilltalas av självständigt arbete. Dessutom ska du givetvis sätta kunden i första rummet och vara Prodocs ansikte utåt. Det är ett plus om Du är en tävlingsmänniska som drivs av högt uppsatta mål och högt tempo. Det är av yttersta vikt att du och din personlighet passar in i ”laget” vilket innebär att du bör vara en lagspelare för att passa hos oss.

För mer information om Prodocs tjänsteutbud, läs mer på vår hemsida

Utbildning
Säljutbildning, motsvarande IHM eller Sälj-/Marknadshögskolan är meriterande men inget krav
Gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
Körkort är ett krav

Dina villkor
Heltidsanställning
Fast lön samt provision
Dator, mobil och övriga förmåner enligt policys
Säljtävlingar
Tillträde enligt överenskommelse

Är du rätt person för jobbet?
Använd formuläret till höger, eller skicka ditt CV och ett personligt brev direkt till: mlg@prodoc.se

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta:
Michael Skog
CEO Prodoc Syd
mlg@prodoc.se
Mob: 0704103691