Prodoc VIP Invitational

Prodoc VIP Invitational

Prodoc VIP Invitational avgjordes i tisdags (3e september) i ett gnistrande soligt sensommarväder på Österåkers GK. Vi hade förmånen att få spela på den helt nya banan Öster by Stenson, som öppnades för spel i augusti 2019. Totalt 30 inspirerade spelare deltog i 4-mannalag. Österåker GK står som värd för SM Match som spelas just nu. Det gav oss förmånen att skapa lag med ett proffs, som ville spela in sig på banan, ett i varje lag.

Banan har omnämnts som ett av Sveriges mest spännande banprojekt signerad av Henrik Stenson. Karaktären är en amerikansk parkbana med inspiration av Le Nationale och TPC Sawgrass. Banan har tydligt definierade klipplinjer, gröna fairways, vit bunkersand och fina träpalissader. En bana med mycket risk and reward. Vilket våra deltagare Prodoc VIP Invitational kan intyga.

Se film från tävlingen, (ca 5 minuter)

Prodoc VIP Invitational resulterade i ett antal vinnare. Framförallt vill vi gratulera den Individuella vinnaren till en mycket fin insats! Samt hela Lag 7 som presterade väl och vann den prestigefyllda lagtävlingen. Dessutom hade vi ett par mycket imponerande prestationer i Längsta Drive + Närmast hål. Stort Grattis till alla vinnare från oss på Prodoc!

Vi vill tacka alla deltagare som vi fick dela upplevelsen med och Österåkers Golfklubb för en fantastisk dag på Öster by Stenson.

Slutligen vill vi dessutom rikta ett stort tack till Prodocs leverantörer och sponsorer av årets tävling. Barry Cook, Ricoh International som representerar Nashuatec. Samt Stefan Skinner från LG Business Solutions.

Vi hoppas att vi ses nästa år på Prodoc VIP Invitational 2020!