Prodocs årliga Kickoff
Pär Arvidsson, Managing Director

Prodocs årliga Kickoff

Prodocs årliga Kickoff gick av stapeln fredagen den 20e oktober i Stockholm

Medarbetare från Malmö, Göteborg, Helsingborg och Stockholm, samt ett antal av Prodocs nyckelleverantörer, mötte upp i Liljeholmens Färgfabrik för en gemensam konferens.

Vi lever i en spännande tid med en digitalisering som påverkar oss alla, både privat och på jobbet. Nya generationer knackar på dörren till arbetslivet med nya kunskaper, beteenden och förväntningar. Framtiden är, i och med detta, både spännande och utmanande för oss som företag. Prodoc finns till av en anledning – och det är för att lösa våra kunders behov av effektiva arbetsplatser, oberoende hur arbetsplatsen är utformad eller varifrån man arbetar.  Vi analyserar, designar och effektiviserar dokumenthantering och kommunikationslösningar för fysiska och digitala möten. Vi levererar effektiv teknik till arbetsplatser med miljö, individ och service i fokus. Vi hjälper våra kunder att frigöra sin egen tid. Alla våra tjänsteområden har en positiv tillväxt och vi har en intressant positionsförflyttning på gång som bär på stora möjligheter.

Dagen fortsatte med ett viktigt tema kring internt- och externt kundbemötande och hur avgörande det är att ge våra kunder den bästa uppmärksamheten, servicen och leveransen. Även om vi på Prodoc är intresserade av tekniska lösningar, så handlar det i slutändan om att sätta människan i centrum. Under ledning av en inbjuden föreläsare, Satish Sen, lyssnade, reflekterade och workshoppade vi med olika scenarier som kan uppkomma. Dagen avslutades med mingel, middag och fest!

Vi vill tacka alla kollegor från Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm för en framgångsrik dag. Vi vill även tacka våra leverantörer från Ricoh International, Netprint, LifeSize, Siemens och LG för att ni tillsammans gjorde dagen till en succé.

En sak är säker, vi på Prodoc är ett positivt och starkt team med mycket kunskap och vilja, vi samarbetar med varandra, med våra leverantörer och med våra kunder med ambitionen att skapa de bästa lösningarna.