Så fungerar Digital Signage

Så fungerar Digital Signage

Digital signage är att sprida skräddarsydd information via digitala skärmar.

Så fungerar Digital Signage. Den kan användas på vilken typ av skärm som helst. Det kan vara stående skärmar, liggande skärmar eller hela skärmväggar. Det används på alla typer av kontor, i alla branscher, men är också effektivt i publika miljöer.

Den lösning som Prodoc har valt för att hantera effektiv Digital Signage är mycket flexibel. Dela enkelt in er informationsskärm i ett fritt antal ytor. I varje yta publicerar du dina texter, bilder, filmer, dokument (PowerPoint, PDF, Excel etc.), html-/webbmaterial. Eller så använder du QUICKnotes, som är ett mallbaserat format för snabbpublicering.

Du kan schemalägga allt som du vill publicera. Varje enskild yta i informationsskärmen har en spellista som du enkelt hanterar i vilken ordning informationen ska visas. Informationen kan anpassas och skräddarsys till era olika målgrupper, från interna KPI:er back office till publik varumärkeskommunikation i receptioner och entréer.

Lösningen är fullt skalbart och kan användas på hur många skärmar som helst. Till varje skärm ansluts en mediaspelare och via ett gränsnitt kan ni ange om ni ska publicera centrala budskap till grupper av skärmar eller lokala meddelanden till en enda skärm.

Allt sköts via ett användarvänligt webbgränssnitt, en molntjänst för publicering och hantering av information via digital signage, som nås med en vanlig browser från vilken internetansluten dator som helst.

Kontakta oss för mer information, vi har erfarenhet av många olika branscher och lösningar.