Mobile Print – utskrifter från mobila enheter, är det viktigt?

Mobile Print – utskrifter från mobila enheter, är det viktigt?  Idag är smartphones och andra mobila enheter en verklighet för alla typer av organisationer. För de flesta av oss som arbetar med dokument och information är den mobila enheten lika viktig som nycklar eller glasögon, för många av oss är det till och med viktigare.

 

Den mobila möjligheten

Att kunna skriva ut dokument från mobila enheter, är det viktigt? Vårt svar på frågan är ett entydigt JA. Det är mycket viktigt att ta vara på de mobila möjligheterna som finns och erbjuds för att göra det enkelt för användarna att skriva ut dokument via smartphones, iPads eller andra mobila enheter. Med rätt mjukvara ska anställda och gäster kunna göra utskrifter på ett säkert sätt. Ofta kommer man långt med digitala dokument, men det finns tillfällen när en utskrift är avgörande. Arbetsplatser är inte längre statiska, de mobila enheterna är populära just för att vi själva har blivit mobila. Vi vill, och måste vara flexibla att ha möjligheten att arbeta från många olika miljöer.

I många företag är konsulter och frilansare en viktig del av den produktiva organisationen. De vill gärna använda sina egna mobila enheter. Även kunder och leverantörer rör sig i miljön på din arbetsplats. I vissa fall har företagen själva försett användarna med enheterna men i många fall är även användarnas egna mobila enheter en stor del av den totala IT-miljön.

Med mobila utskrifter eller mobile print får du på ett enkelt sätt dina skrivare tillgängliga för utskrifter från mobila enheter. Med Pull Print hämtar du dina utskrifter var och när du vill. Enkelt och säkert. Oavsett om användaren är på sitt eget kontor eller på andra sidan av världen, så kan de skriva ut säkert till alla skrivare i organisationen med våra mjukvarulösningar.

Vi på Prodoc har kompetensen att frigöra kraften för mobila enheter. Kontakta oss om du vill veta mer.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för rådgivning.