Spela in och streama dina möten

Spela in och streama dina möten

MVS Play är din personliga play-site varifrån du kan spela upp och streama filmer till andra i HD-kvalitet. Allt samlas bekvämt på en hemsida på webben.

Rörlig media i form av filmer som informationsbärare är numera mycket vanligt. Du har säkert själv sökt på Youtube om du har ett problem.

Film – en stark budskapsbärare
Filmer som medium växer oerhört kraftigt. Det är inte bara för att det är kul och bekvämt att se på rörliga bilder – det beror även på att det är oerhört effektivt. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Då kan man också säga att rörliga bilder med ljud säger fantastiskt mycket mer än en bild. En film lyckas i sin enkelhet att förmedla idéer, känslor, associationer och intryck som inget annat media kan konkurrera med.

Ditt videorum – en egen studio
När man sätter upp ett videorum sätter man också upp en mycket bra grund för en egen inspelningsstudio med bra ljud- och bildupptagning. Ljud och bild av god kvalitet är båda förutsättningar för egna inspelningar. Genom ditt personliga konto kan du enkelt styra tillgång och säkerhetsinställningar till dina filmer.

Möjligheterna är många. Filma och spara dina möten, distribuera utbildningar, lägg upp olika supportärenden eller annan information. Streama och spara inspelade månadsmöten. Lägg upp utbildnings- och instruktionsfilmer! Låt personalen utbilda sig själva och repetera budskapet i egen takt.

Enkelhet – gör en film genom en inspelningsknapp
Gör att du kan lägga tid på att göra bra kommunikation istället för att krångla med tekniken.

I MVS Play kan du kategorisera dina inspelningar efter ämne. Du kan inloggsskydda känslig intern kommunikation som t.ex. månadsmöten eller ledningsgruppsmöten. Du kan skicka länkar till kunder med instruktioner eller meddelanden.

Med ett enkelt knapptryck spelar du in ett möte för att se på den vid ett senare tillfälle. Eller varför inte sprida den med livestreaming i HD för över 1000 samtida användare?