Prodoc ställde ut en interaktiv touchskärm från Newline på TEDx i Göteborg tillsammans med Leader Island som var huvudpartner för eventet.

TEDx Göteborg på Post Hotel

TEDx Göteborg på Post Hotel

Prodoc ställde ut en interaktiv touchskärm från Newline på TEDx i Göteborg tillsammans med Leader Island som var huvudpartner för eventet. Skärmen från Newline användes av Leader Island aktivt under dagen när de lanserade sin webbsida. Leader Island är ett nätverk för ledare och navet i deras verksamhet är deras hemsida. Hemsidan är ett forum för kunskapsdelning, svar och frågor kring ledarskap.  Med den stora touchskärmen från Newline kunde Leader Island demonstrera och gå in i hemsidans olika forum och visa alla besökare information om ledarskaps-communityn.

”Det var inspirerande att se Leader Island aktivt lansera och visa deras nya hemsida för besökarna på TEDx. Responsen från besökarna kring den stora interaktiva touchskärmen var fantastisk. Väldigt roligt att visa nyttan med våra produkter i dessa sammanhang. TEDx är ett fantastiskt event säger Sanna Helldén på Prodoc Göteborg.

Newline Interactive har utvecklat interaktiva touchskärmar där många tekniska hjälpmedel möts i en och samma produkt. Förutom att vara en interaktiv skärm med touch och trådlös presentation inkluderar lösningen inbyggda kameror och mikrofoner som stöd för oberoende videoklienter som Skype for Business, Lifesize Cloud och Google Hangout med flera. På den interaktiva skärmen kan man skriva och sudda precis som på en vanlig whiteboard, dessutom kan man använda resurser på internet såsom texter, bilder, filmer och ljud med den inbyggda webbläsaren.