Välkommen till frukostseminariet Digital Transformation

Välkommen till frukostseminariet Digital Transformation

Vem vill ha flyt i sin organisation? Det vill nog alla. Men efter en tid minskar flytet på grund av mängden dokument och information som hopar sig, man hittar inte längre det man söker. Kom och lär dig om digital transformation och hur man skapar automatiserade intelligenta arbetsflöden. Arbetsflöden skall vara effektiva och dokument ska vara sökbara och säkra.

Prodoc bjuder in till följande seminarier:

> 3:e april i Göteborg
> 4:e april i Stockholm

Vi börjar seminariet med frukost, sedan presenterar vi ett par tillämpbara case och visar praktiskt hur enkelt digitalisering kan bli för er organisation. Möt Prodocs specialister på dokumenthantering och experter från RIBV (Holland). Digitalisering är viktigt utifrån säkerhets- och effektivitetsperspektiv. Vi kommer att visa ett par interna processer som kan tillämpas oavsett bransch.

Det handlar framförallt om att designa och automatisera intelligenta arbetsflöden. Rätt digital information ska vara tillgänglig för arbetsgrupper och individer oavsett om informationen ligger som ett mail eller på en server. Triggers ska automatisera händelser inom ett specifikt arbetsflöde. Det skall vara säkert och följa er organisations policys samt regelverk för compliance som t.ex. GDPR

PROGRAM:
08.30 – 09.00 Frukost
09.00 – 09:30 Om digitala dokumentflöden
09.30 – 10:00: Hands on / rekryteringsprocess
10.00 – 10.30: Möjlighet till fördjupning

ANMÄLAN:
Begränsat antal platser!

Anmäl dig här!