teknik- och systemlösning

Vi hjälper dig att hitta rätt teknik- och systemlösning!

Vi hjälper dig att hitta rätt teknik- och systemlösning efter din organisations och dina medarbetares unika behov. Från val av system till olika specifika hårdvaror. Behöver du vidvinkel och 4k-kamera eller en takmikrofon och en högeffektiv ljudlösning. Inga problem! Vi ser till att det fungerar.

Våra tekniker är specialister på videokonferenssystem och virtuella mötesrum. Med många års erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig hitta en anpassad lösning för era behov.

Om ni har investerat i en estetisk kontorsmiljö och behöver snygga och tilltalande kommunikationslösningar ordnar vi det. Den största utmaningen med videokommunikation är oftast inte det visuella, som man ofta kan tro, utmaningen är att ljudet blir riktigt bra. Våra teknikexperter inom ljud och bild hjälper dig att få optimal akustik med noggrant utplacerade högtalare och mikrofoner.

Vi ser till att ni blir vän med mötestekniken med en lärorik onboarding för att komma igång. Därefter har vi en erfaren och tillgänglig support som hjälper dig alla dagar efter att ni har kommit igång. Är mötestekniken affärskritisk? Skapa ett anpassat servicepaket med exempelvis återkommande driftsmöten som hjälper dig att optimera eller utveckla din lösning.

Fyll i formuläret och skicka!

Vi återkommer till dig med svar på dina frågor och ger dig råd hur du kommer vidare för att hitta rätt teknik- och systemlösning.