En komplett lösning där mötet är produkten

Vi har satsat på att göra video lätt att leva med! Vårt erbjudande är komplett – alla ingående komponenter som utgör en videolösning designas, levereras och underhålls av oss under hela avtalstiden.

Kan man vara med utan att vara där?

Kundmöte i London kl.08.30, i Kina vid lunch för att diskutera produktutveckling och slutligen en nyrekrytering i Göteborg på eftermiddagen. Med Lifesize videokonferens är allt detta möjligt. Dessutom får du tid över till att läsa mejl, träffa kollegor på kontoret, äta lunch i lugn och ro. Ändå hinner du hem i god tid till nära och kära!

Jag vill veta mer

Var med utan att vara där

Det är lätt att komma igång!

Lär dig vårt enkla gränssnitt

Lifesize Cloud är designad efter dina behov. Att hjälpa dig i ditt dagliga arbete. Från videokonferensmöten till att dela dokument. Systemet stöttar till och med vanliga telefonsamtal.

Se filmen

Videokonferens i mobila enheter

Det enda du behöver är att ansluta andra till mötet med ett enkelt klick. Vem som helst kan delta oavsett enhet. Du kan till och med ringa in och delta i mötet via ett vanligt telefonsamtal.

Fungerar det på alla enheter?

Trött på dyra resor?

Nyfiken på att jämföra kostnader kring dina resor? En resa till ett möte innebär att företaget tar på sig många olika kostnader. Dina resealternativ (bil, tåg, flyg) belastar även klimat och plånbok olika.

Räkna ut dina kostader

Videomöten knyter samman Riksbyggen

Om du är CIO på en organisation med fler än 300 kontor spridda över hela landet - hur gör du för att skapa effektiva och miljövänliga kommunikationsvägar?

Läs fortsättningen här

Oslo, Stockholm och Gdansk i samma rum

Videosystemet är en strategiskt viktig kanal för att sprida kunskap och hålla samman organisationen. Några gånger har vi till och med haft gemensamma fester på alla kontoren, och skålat med varandra över video. Vi har också börjat använda videosystemet för att dema våra produkter för kunder.

Läs mer om caset här
Prova Lifesize Cloud utan kostnad

Prova Lifesize Cloud utan kostnad

Samma gränssnitt i alla enheter. Bjud in upp till 50 användare i din testlicens. Som kund har du ingen begränsning i antalet användare. Upp till 25 deltagare i ett virtuellt möte. Planläggning för arbetsgrupper i virtuella mötesrum. Klicka och bjud in till möte i realtid

Läs mer om Lifesize Cloud

Spela in och streama dina möten

Spela in och streama dina möten

MVS Play är din personliga play-site varifrån du kan spela upp och streama filmer till andra i HD-kvalitet. Allt samlas bekvämt på en hemsida på webben.

Rörlig media i form av filmer som informationsbärare är numera mycket vanligt. Du har säkert själv sökt på Youtube om du har ett problem.

Läs fortsättningen här

Vanliga frågor

Är webb eller gratistjänster lika bra att använda?

För ett-till-ett möten utan krav på kvalitet, bandbreddskontroll, säkerhet och enkelhet, kan gratistjänster vara bra. Men ett videomöte ska inte vara ett substitut utan ska upplevas som ett fysiskt möte.

Jag tror att videokonferenser är svåra att använda?

Det är sant att video har haft komplicerade fjärrkontroller och svåra adresser och menyer. Idag kan en modern videolösning vara lika enkel och intuitiv som en läsplatta eller en SMART-TV att använda.

Kan olika videokonferenssystem ringa varandra?

Det är delvis sant att många videotjänster inte kan ringa till varandra. Alla stora och kända varumärken stödjer däremot samma videoprotokoll med interoperabilitet.

Måste det vara separata kommunikationslinjer för video?

Historiskt sett har man använt separata nät för video för att nå upp till önskvärd kvalitet. Med moderna videolösningar använder man internet som bärare.

Vad kostar ett videokonferenssystem?

Du kan räkna ut dina kostnader med hjälp av vår rese- och miljökakylator

Video är dyrt och endast för VD och ledningsgrupp. Är det så?

Det är sant att traditionella teleprescensesystem kan ha stora kostnader. Idag finns det moderna videolösningar som följer organisationens behov och är tillgänglig från alla olika enheter.