Kompletta videolösningar för din organisations behov

Vi har satsat på att göra video lätt att leva med! Vårt erbjudande är komplett – Alla ingående komponenter för dina unika behov av en kommunikationslösning designas, levereras och underhålls av oss under hela avtalstiden.

 

Att vara med, utan att vara där!

Kundmöte i Milano kl.08.30, möte i Kina vid lunch för att diskutera produktutveckling och slutligen en nyrekrytering i Göteborg på eftermiddagen. En effektiv videolösning gör allt detta möjligt. Arbetar du från kontor, distans eller hem? Det spelar ingen roll längre. Video gör arbetslivet effektivare och livspusslet enklare!

Jag vill veta mer

Var med! Utan att vara där…

Det är lätt att komma igång!

Är din arbetsplats redo för hybriddrift!?

Den hybrida modellen lockar både företag och medarbetare eftersom den gör det möjligt att växla mellan distans- och kontorsarbete utifrån individuella önskemål och behov.

Läs mer om hur du skapar förutsättningar för hybrida arbetssätt i din organisation

 

Vi hjälper dig att hitta rätt teknik- och systemlösning!

Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar efter din organisations och dina medarbetares unika behov. Från val av system till olika specifika hårdvaror.

Med många års erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig hitta en anpassad lösning för era behov.

Trött på att pendla och resa?

Jobba där du är istället! Minska på pendling och affärsresor och skapa en långsiktigt hållbar lösning som minskar på klimatavtrycket.

Läs mer här!

Från Globen till Prodoc – ”Diggilajv” med Friskis&

Man sparar väldigt mycket pengar på att genomföra ett digitalt event via video. Resor, boende, lokaler osv innebär både höga direkta och indirekta kostnader. Tid och pengar är ett stort hinder för många att delta. Därför tror jag att vi kommer att försöka få till en mix av det fysiska och det digita

Läs fortsättningen här

Videomöten knyter samman Riksbyggen

Om du är CIO på en organisation med fler än 300 kontor spridda över hela landet - hur gör du för att skapa effektiva och miljövänliga kommunikationsvägar?

Läs fortsättningen här
Studiolösningar för digitala sändningar

Studiolösningar för digitala sändningar

För många börjar det bli en självklarhet att nå ut till anställda och kunder digitalt. Det ska vara enkelt att genomföra, men fortfarande med en hög kvalitet i genomförandet.

Läs mer om studiolösningar här!

Digitala flexibla möten - Multihub

Digitala flexibla möten - Multihub

Multihub passar perfekt för flexibla möten i tillfälliga lokaler, byggbodar, butiker, hemmakontor eller konferensrummet, överallt där du har behov av att kommunicera direkt och effektivt.

Läs mer om den flexibla kommunikationslösningen Multihub här!

Vanliga frågor

Är webb eller gratistjänster lika bra att använda?

För ett-till-ett möten utan krav på kvalitet, bandbreddskontroll, säkerhet och enkelhet, kan gratistjänster vara bra. Men ett videomöte ska inte vara ett substitut utan ska upplevas som ett fysiskt möte.

Jag tror att videokonferenser är svåra att använda?

Det är sant att video har haft komplicerade fjärrkontroller och svåra adresser och menyer. Idag kan en modern videolösning vara lika enkel och intuitiv som en läsplatta eller en SMART-TV att använda.

Kan olika videokonferenssystem ringa varandra?

Det är delvis sant att många videotjänster inte kan ringa till varandra. Alla stora och kända varumärken stödjer däremot samma videoprotokoll med interoperabilitet.

Måste det vara separata kommunikationslinjer för video?

Historiskt sett har man använt separata nät för video för att nå upp till önskvärd kvalitet. Med moderna videolösningar använder man internet som bärare.

Vad kostar ett videokonferenssystem?

Det beror på vilket system du väljer. Oavsett system kommer du snabbt tjäna in investeringen genom minskade resekostnader och ökad effektivitet. kontakta oss för ett förslag som passar dina behov. Du kan läsa mer om videokonferens här

Video är dyrt och endast för VD och ledningsgrupp. Är det så?

Det är sant att traditionella teleprescensesystem kan ha stora kostnader. Idag finns det moderna videolösningar som följer organisationens behov och är tillgänglig från alla olika enheter.