Hem

Jobba hos oss

Ingenting som passar? Hör av dig ändå genom att skicka en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med de bästa talangerna.

En platt organisation där initiativ uppmuntras

Medarbetarna är vår största tillgång. Vi lägger stort fokus på att ta hand om våra medarbetare genom bra villkor; Kollektivavtal, friskvårdsprojekt, arbetsplatsprojekt och moderna arbetssätt. Förutsättningar ska finnas för att arbeta effektivt och finna en sund balans mellan privatliv och arbetstid. Prodoc är en platt organisation där alla är en viktig länk i kedjan för att ge våra kunder den bästa leveransen. Dessutom äter vi gemensam frukost varje fredag!

Hälsa och välmående

Hälsa och välmående är ett prioriterat område hos oss på Prodoc. Vi har en fysgrupp som leder träningstillfällen varje vecka. Vi erbjuder frikostiga friskvårdsinsatser, bland annat genomför vi löpande hälsokontroller och givetvis erbjuder vi friskvårdsbidrag. Under 2021 beslutade ledningen att införa konceptet "Må bra! Prestera bättre!" som har erbjudit både fysisk träning i olika former samt hjärnträning.

Din utveckling

I Prodocs vision säger vi att vi arbetar med arbetsglädje - och det börjar hos varje medarbetare. Vi har ett individuellt och gemensamt ansvar för vår arbetsglädje, och om du har en idé om hur vi kan göra något bättre, är det något som kommer att uppskattas. Du kan engagera dig i någon av våra medarbetarledda projektgrupper: Fys-gruppen, umgängesgruppen eller den grupp som arbetar med att göra våra arbetslokaler roligare, finare eller effektivare. Vill du utvecklas professionellt, eller prova en annan tjänst? Prata med din chef eller med HR. Alla initiativ uppmuntras!

Trevliga lokaler

Vårt kontor i Hägersten är är hjärtat i vår verksamhet där alla Prodocs funktioner och avdelningar möts, arbetar och träffar våra kunder i. Vi vill att vårt kontor ska vara roligt att gå till och vi arbetar på olika vis för att det ska bli så. Bland annat har vi en grupp av medarbetare som träffas regelbundet för att diskutera hur vi kan göra för att det ska bli ännu bättre. Kontoret är också ett levande showroom för att visa våra lösningar för kunder. Vi har ett stort engagemang för vår arbetsmiljö.

Distans och hybridarbete

Prodoc har en utarbetad policy gällande hem och distansarbete för att underlätta balansen mellan arbete och familjeliv. Syftet med policyn är att klargöra gränser för hur och i vilken omfattning det ska genomföras. I grunden är vi positiva till att en del av arbetet utförs som distansarbete, under förutsättning att det inte utgör hinder ur verksamhetens perspektiv. Detta innebär att det kan finnas olika möjligheter till distansarbete beroende på tjänst och arbetsuppgift.

Kontakta oss

Mer info om våra tjänster?

Max. 500 tecken

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy