Flexibla digitala möten – Multihub

Multihub passar perfekt för flexibla digitala möten i tillfälliga lokaler, byggbodar, butiker, hemmakontor eller konferensrummet, överallt där du har behov av att kommunicera direkt och effektivt.

Den interaktiva skärmen är kopplad till en dator som vi förbereder med de förinstallerade appar som ni vill ha med i lösningen. Till exempel; Google Chrome, Teams, Zoom eller Google Meet för videomöten. Det är bra att ha med Office programmen och vissa valda affärssystem som ofta används. Din IT-avdelning hanterar datorn, enkelt, som vilken klient som helst och adderas som en vanlig PC i organisationen.

Videokameran har en inbyggd mikrofon och högtalare. Kameran kan även användas som Bluetoothenhet för telefonmöten. Du kan skriva direkt på den interaktiva touchskärmen som på en stor surfplatta, eller så använder du det medföljande trådlösa tangentbordet. Stativet är anpassningsbart i höjd för att fungera för både stående och sittande deltagare i möten eller presentationer.

Möjligheterna och anpassningarna är många! Kontakta oss om hur dina flexibla digitala möten kan se ut!

Kontakta oss

Kontakta mig så diskutera vi fram en lösning som passar!

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta Fredrik på telefon +46 76 044 06 99 eller e-post fredrik.zetterberg[at]prodoc.se

Max. 500 tecken

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy