Det nya sättet att arbeta – Distansarbete & Hybridmöten

Efter frukost på Scandic Grand Central i sthlms city, lyssnade ett 70-tal gäster på vårt seminarium om det aktuella ämnet: hur arbetslivet  är i en omvälvande förändring med distansarbete, hemarbete och hybridmöten.

HR-konsulten Alexander Lowenrud Enström från HR-företaget PeopleProvide föreläste om vilka förutsättningar, utmaningar och krav som finns kopplade till arbetsplatsen ”Hemmet”. Niclas Lindqvist VD/CEO på möbelföretaget Lanab Group berättade om hur viktig ergonomin är för hälsa och välmående. Att man måste anpassa arbetsmiljön efter människan för att förebygga risker och ohälsa – Även på hemarbetsplatsen!

Fredrik Zetterberg från Prodoc/Home Office as a Service föreläste om hur arbets- och möteskulturen är under förändring och om hur digitaliseringen påverkar organisationer, kontor och arbetsplatser. De hybrida arbetssätten ger många nya möjligheter, alltid uppkopplad och alltid med (på gott och ont). Samt hur konceptet Home Office as a Service är en möjlighet att samtidigt ta hand om mjuka och hårda värden för både arbetsgivare och arbetstagare.

Stort tack till alla deltagare som var med och lyssnade, frågade och diskuterade! Stort tack till konferencier Daniel Scandurra och föreläsare från PeopleProvide, Lanab Group AB och Home Office as a Service. Samt stort tack till Logitech som var med och organiserade fukostseminariet.

Om du är nyfiken på att höra mer är du välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Vill du veta mer om ergonomiska hemarbetsplatser?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta Fredrik på telefon +46 76 044 06 99 eller e-post fredrik.zetterberg[at]prodoc.se

Max. 500 tecken

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy