Studiolösningar för digitala sändningar

Med rätt utrustning är studiolösningar för digitala sändningar faktiskt både enkelt och genomförbart.

Med en studiolösning når du ut till din publik oberoende av geografiska avstånd. Vanliga exempel är att sända månadsmöten, kvartalsmöten och olika slags utbildningar. Men det finns väldigt många tillfällen där en studiolösning hjälper dig att nå och kommunicera med en publik eller målgrupp på distans. Det kan vara digitala- eller hybridkickoffer, konferenser eller kongresser. Eller att man gör egna program (som i en TV-studio) och lanserar nya produkter och tjänster. Eller för olika kultur och musikevenemang. Det är bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna.

Fördelarna med en studiolösning är många; Det digitala evenemanget eller sändningen är tillgängligt för deltagarna med bara ett klick. Du slipper dyra och tidskrävande resor, och om ni är många så kan både de direkta och indirekta kostnaderna bli väldigt höga. Ibland kan det fysiska mötet vara en viktig poäng, men inte alltid, det finns många tillfällen då ett digitalt evenemang är mycket bättre både för avsändaren och för mottagaren. Med en inspelning så har du alla information kvaroch tillgänglig för dem som inte kunde delta i livestreamingen.

Prodoc hjälper er att skapa en lösning av utvalda hårdvaror för streaming och inspelning som passar era behov.  Det finns olika skalbara lösningar med valmöjligheter med allt från en, till fler kameror och mikrofoner. Detta sammankopplat med en producentenhet och ni hanterar enkelt en livesändning lika snyggt som en proffsig tv-studio.

Läs om hur Friskis och Svettis genomförde sin digitala inspirationsdag med 250 deltagare från norr till syd här!

Hör av er, så berättar vi mer om studiolösningar för digitala sändningar!

Kontakta oss

kontakta mig om studiolösningar

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta Fredrik på telefon +46 76 044 06 99 eller e-post fredrik.zetterberg[at]prodoc.se

Max. 500 tecken

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy