Prodoc vinner Ramuddens upphandling ”Global utskriftstjänst”

Prodoc har med framgång vunnit Ramuddens upphandling för leverans av printtjänster till samtliga av Ramuddens kontor världen över. Det nya avtalet sträcker sig över en inledande period på 60 månader och inkluderar en omfattande leverans av en modern och helt ny printplattform, täckande både hårdvara och mjukvara.

En betydande del av avtalet är ett ambitiöst transformationsprojekt som syftar till att konsolidera både antalet skrivare och skrivartillverkare med kontinuerlig förvaltning. Huvudmålet är att säkerställa stabil drift och bibehålla en hög användarvänlighet för Ramuddens personal.

Inom ramen för den tillhandahållna tjänsten och leveransen erbjuder Prodoc skalbarhet och flexibilitet för att säkerställa att tjänsten kontinuerligt motsvarar de faktiska behoven i Ramuddens verksamhet. Detta understryker en flexibilitet och skalbarhet som möjliggör anpassning till förändrade krav och utvecklingen av verksamheten över avtalsperioden. Avtalet strävar därmed efter att skapa en dynamisk och effektiv lösning som möter de specifika kraven och behoven hos organisationen och dess användare globalt.

Det är med stor glädje och stolthet som vi omfamnar möjligheten och det förtroendet att leverera Ramuddens kommande printplattform.

Dennis Fernando

Account Director, Prodoc Svenska

– Det är med stor glädje och stolthet som vi omfamnar möjligheten och det förtroendet att leverera Ramuddens kommande printplattform. Vår inriktning på konsolidering och skalbarhet, tillsammans med en stark betoning på användarvänlighet, kommer att forma en innovativ och hållbar framtid för deras utskriftsbehov, säger Dennis Fernando, Account Director på Prodoc Svenska.

Det är med stort nöje jag delger att vi nyligen har ingått ett globalt avtal för våra utskriftslösningar med Prodoc. Leverantören har demonstrerat en imponerande grad av flexibilitet och engagemang när det gäller att möta våra utskriftsbehov på en global nivå.

Tomas Härdin

CIO Nordic & Baltic på Ramudden

Kort om Ramudden

Ramudden Global är ett nätverk av företag inom infrastruktursäkerhet som tillhandahåller stads- och höghastighetstrafikhantering, arborikultur, digitala tjänster samt specialkompetens inom infrastruktursäkerhet.

Med över 4 500 anställda i 11 olika länder och en årlig omsättning på över 750 miljoner euro, beror vår framgång på vår inriktning på vårt uppdrag, "att få människor hem säkert varje dag". Oavsett var du befinner dig förtjänar våra anställda, våra kunders anställda och allmänheten att arbeta, resa och röra sig genom världen på ett säkert sätt. Vi tror att detta är det som betyder mest.

Kort om Prodoc

Prodoc är ett bolag inom Trexium Group, en koncern som samlar sina bolag kring gemensam affärsidé, vision, kultur och värdegrund. Våra bolag erbjuder en rikstäckande service och supportorganisation. Med eget lager och logistikcentrum hjälper vi våra kunder att frigöra tid och kraft till sin kärnverksamhet.

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta Dennis på telefon +46 70 990 95 03 eller e-post dennis.fernando[at]prodoc.se

Max. 500 tecken

Genom att skicka formuläret godkänner du vår integritetspolicy