Målgruppsanpassad information via digitala skärmar

Publiceringsverktyg och mediaspelare för smart kommunikation

Digital Signage är att sprida målgruppsanpassad information via digitala skärmar och mobiler. Digitala informationsskärmar finns för alla typer av kontor och i publika miljöer, både inomhus och utomhus.

Jag vill veta mer

Enkla, flexibla och effektiva kommunikationslösningar

Du får verktygen för att skapa informationen och kanalerna till dina målgrupper

Publiceringsverktyg

Ett användarvänligt webb-baserat publiceringsverktyg som hanterar information för digital signage

Läs mer här

Digital Signage

En totallösning för digital information som kan användas på många olika typer av skärmar och storlekar. Skärmen kan vara i stående eller liggande format.

Läs mer här

Skapa mervärde med Digital Signage

Visst vore det bra att kunna visa det du vill informera dina kunder och anställda i realtid?

Läs mer här

Ett bra läkarbesök börjar med informationsskärmar

Vi är mycket nöjda med lösningen och ser det som en viktig del i patientens upplevelsen av mottagningen.

Läs mer om informationsskärmar i vården

Digital skyltning i kulturens tjänst

Till sin hjälp att presentera verksamheten för besökarna har Mångkulturellt Centrum valt att använda digitala informationsskärmar som levererats och installerats av Prodoc

Läs hela artikeln här!
Relevant info med Digital Signage

Relevant info med Digital Signage

Information skickas via enskilda skärmar, grupper av skärmar, eller alla skärmar beroende på det aktuella behovet. Det är möjligt och ofta nödvändigt att skräddarsy innehållet i det man kommunicerar. På så vis blir informationen alltid ytterst relevant för betraktarna och målgrupperna. Information skickas snabbt och enkelt ut i hela organisationer genom ett enkelt tryck.

Säkerställ att din information når fram

Digital Signage skapar mervärde för kunder och medarbetare

Digital Signage skapar mervärde för kunder och medarbetare

Visst vore det bra att kunna visa det du vill informera dina kunder och anställda i realtid? Digital Signage är verksamhetens möjlighet att möta gäster, kunder och medarbetare där de får möjligheten att dra nytta av den skräddarsydda informationen!

Informera kunder och anställda i realtid

 

Vanliga frågor

Krävs det speciella storlekar på skärmarna?

Vår tjänst för digital signage kan användas på alla typer av skärmar, i alla olika storlekar. Vårt tips är att välja storlek på skärm utifrån hur skärmen ska användas. Utanför konferensrum passar det vanligtvis med mindre skärmar. Information som ska synas på längre avstånd kräver en större skärm.

Hur uppdaterar jag mitt budskap?

All publicering styrs med PLAYipp Manager. Logga in från en dator med internetanslutning och välj om du vill ladda upp en fil som till exempel en bild, video eller ett dokument. Eller om du vill skapa ett snabbmeddelande baserat på dina befintliga mallar/quick notes.

Vad behövs för att komma igång med Digital Signage?

Det som behövs är en skärm + en mediaspelare. Mediaspelaren pluggar du in via skärmens HDMI-port och ansluter till ett nätverk via WiFi eller Ethernet. Ni får ett fritt antal användarkonton till molntjänsten PLAYipp Manager, där ni publicerar och hanterar era skärmbudskap.

Vilka filformat kan jag använda?

Tjänsten stödjer alla vanliga filformat. Du kan till exempel publicera:
Text + bild
Video + ljud
Html-/webbmaterial
Dokument (Powerpoint, PDF, Excel etc.)

Kan man visa RSS-flöden?

Ja. Tjänsten kan visa automatiska flöden för både RSS och API:er. Till exempel kan du visa de inlägg från sociala medier, kollektivtrafiksinformation eller de senaste nyheterna från nyhetsflöden. Du kan också visualisera era KPI:er eller annan relevant data från affärssystem och projektverktyg.

Hur många skärmar kan man styra samtidigt?

Tjänsten är helt och fullt skalbar och kan användas på hur många skärmar som helst. Till varje skärm ansluts en mediaspelare och med PLAYipp Manager kan du ange om det ska publiceras centrala budskap till hela grupper av skärmar, eller endast ett lokalt meddelande till en enstaka skärm.

Hur fungerar rättigheterna för tjänstens redaktörer?

Det är valfritt. Ni har ett fritt antal användarkonton att använda och kan själva skapa nya konton och bestämma rättigheter om vem som får uppdatera vad i tjänsten.

Behöver jag installera ett program på min dator?

Nej. Vår tjänst för Digital Signage är helt molnbaserad, det krävs inte en programinstallation eller en egen server. Vill du använda en egen server är det möjligt att göra det.