När kommunikation är affärskritiskt

Mötesrummet är platsen där stora beslut tas, kreativa idéer skissas fram och de viktigaste affärerna görs.

Vägen till mer effektiva möten

Egentligen handlar det inte om specifika möten, utan om en positiv möteskultur inom organisationen, som ger mer energi och bättre effektivitet i beslutsprocessen. Vårt bidrag är rätt teknik, stilrena installationer samt service och support för en hög tillgänglighet. Vi erbjuder helhetslösningar paketerad som tjänst.

Jag vill veta mer

Lösningar som förenklar vardagen

Vi ger dig verktygen som spar tid och gör dina möten effektivare

Boka mötet utan strul

Ett enkelt och snyggt system som tydligt visar när rummet är bokat och av vem. Synkad med Google Mail och Outlook.

Kom igång på nolltid

Interaktiva möten

Från det lilla mötesrummet till den stora hörsalen – vi har högkvalitativa lösningar för dina behov.

Vi hjälper er hela vägen

Från rum till mötesrum

Våra tekniker ser till att våra lösningar alltid fungerar som de ska och att du kan luta dig tillbaka och enbart fokusera på din kärnverksamhet.

Vi hjälper dig hela vägen

HR ställer krav på mötesteknik

Arbetsplatsen är en viktig funktion på ett kontor, men de viktigaste utrymmena är nog mötesrummen. Det är där det händer. Möten med kunder. Man visar, man berättar, diskuterar och tar beslut. Det måste fungera! Ibland slutar det med en pingismatch!

Läs fortsättningen här

Ett bra läkarbesök börjar med informationsskärmar

Vi är mycket nöjda med lösningen och ser det som en viktig del i patientens upplevelsen av mottagningen.

Läs mer om informationsskärmar i vården
Interaktiva möten och effektiva mötesrum

Interaktiva möten och effektiva mötesrum

Det är affärskritisk med effektiva mötesrum. Mötesrummet är platsen där de stora besluten tas, de kreativa idéerna skissas fram och de viktigaste affärerna görs. Mötesrummet ska dessutom stärka ditt företags image.

Är du nöjd med ditt mötesrum?

Den nya generationens kontor

Den nya generationens kontor

Många företag och organisationer ser i dagsläget över sina kontor och arbetsplatser. Många arbetsplatser har inte förändrats i samma takt som teknik och samhällets utveckling i övrigt. Användarvänlig teknik och användarnas teknikmognad har nu skapat bra förutsättningar för att lyckas skapa effektiva arbetsplatser. Det är dags för den nya generationens kontor som möjliggör samverkan och framgång.

Ta reda på mer hur vi kan effektivisera din arbetsplats

 

Vanliga frågor

Vad är Office Services?

Office Services är en tjänst Prodoc har tagit fram för att erbjuda olika lösningar för konferens- och mötesytor. Begreppet är för oss ett koncept som innefattar allt ifrån projektionsytor och ljudsystem, till vanliga whiteboards för anteckningar, styrsystem för smart styrning av olika funktioner eller mötesbokningssystem. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda konferensrumsmöbler eller annan inredning.

Erbjuder Prodoc support och garantier?

Ja, Prodoc hanterar support och garanti på de produkter och lösningar vi offererar med egen Servicedesk. Tanken med en tjänst som denna, är att kunden har en kontaktyta för allt som omfattar konferensrummen och de funktioner som vi har levererat. Prodoc är certifierat enligt ISO 14001 och följer årligen upp att processer och rutiner sker enligt fastslagna rutiner och processer.

Hanterar Prodoc interaktiva lösningar?

Ja, interaktiva lösningar är ett spännande och växande område. Det finns många olika lösningar med olika fördelar. Vi utgår alltid ifrån dina behov som kund, vi vill inte installera något som inte används eller som dina medarbetare inte vet hur man använder. Nyckeln för att hitta rätt lösningar är alltid en grundlig förstudie av behoven och en ordentlig utbildning på lösningen. En lösning som aldrig används är alltid dyrare än en lösning som används dagligen, oavsett priskategori.

Kan Prodoc utbilda vår personal?

Ja, ett viktigt inslag för Prodoc är just utbildningen. Just utbildning går som en röd tråd igenom alla våra tjänsteområden. Beroende på vad som har levererats sker en användarutbildning av ett enskilt konferens- eller mötesrum. Tillsammans med detta levererar vi ofta någon form av manual eller lathund. Annars är du varmt välkommen att kontakta vår servicedesk så hjälper de dig.

Spelar det någon roll hur mitt rum är utformat?

I princip hittar vi alltid en lösning som fungerar. Vi designar och installerar allt ifrån aulor, klassrum, traditionella konferensrum till receptionsytor och öppna mötesytor i ett kontorslandskap. Vissa rum har stora fönsterpartier eller är helt omgärdade av glas, andra rum har väggar som vi inte får borra i eller göra annan fast installation i. Vissa av mötesytorna kanske inte ens har väggar utan skall byggas upp med olika akustikslösningar. Det finns idag oändliga möjligheter i att tänka kreativt angående mötesytor. Vi hjälper dig och tar ett helhetsansvar på allt vi levererar.

Vi har många olika modeller av datorer och kabelstandarder, hur hanterar ni det?

Det finns flera olika sätt att lösa det, beroende på vad du som kund vill ha eller hur ni vill arbeta. Vi har färdiga nyckelringar med olika kabelanslutningar på eller flera olika typer av trådlös ljud- och bildöverföring. Det enklaste är att kontakta någon av våra kompetenta säljare så hjälper de dig att hitta en lösning som passar dina behov och din budget.

Hjälper Prodoc till med ombyggnation?

Prodocs installationstekniker arbetar endast med installation av tekniken och inte med själva byggnationen. Däremot hjälper vi gärna din byggledare eller projektledare med tips och tankar om hur man kan dra kanaliseringar och rör i väggar, golv eller tak för att vi ska kunna göra en så stilren installation som möjligt av den teknik som du önskar. Ju tidigare vi kan komma in och hjälpa till, desto bättre och mer kostnadseffektivt blir slutresultatet.